НАЈАВЉЕНЕ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА НЕЋЕ БИТИ!

Седница Скупштине града, најављена за уторак, 7. август, неће бити одржана, пошто одборници владајуће Српске напредне странке неће доћи на заказано заседање, сазнају „Смедеревске новине“. Како је наш портал раније најавио, напредњаци бојкотом локалног парламента, намеравају да градоначелници Јасни Аврамовић, јасно ставе до знања да је њен начин рада на челу града неприхватљив и да не подржавају неодговорност и бахаћење функционера који све њих предствља. У томе су, тврди наш извор, још одлучнији, након покушаја Аврамовићеве да уценама и притисцима, спречи неодржавање седнице.
-Одборници су огорчени због континуираног вређања којем су свакодневно изложени, претњи отказима члановима њихове ближе и даље породице, притисцима које трпе, бахаћењем које је настављено. Све то је последица тога што Аврамовићева одбија да се понаша у складу са закључком састанка одржаног у јуну, који изричито предвиђа консултовање Градског одбора СНС-а у доношењу важних одлука и кадрирању. Упркос томе, кријући се иза Српске напредне странке, она наставља да спороводи неку „своју политику“, чије последице су лоше решења и функционисање локалне администрације и јавних предузећа, што води незадовољству грађана. То не можемо и не желимо да подржавамо – објашњава наш саговорник.
Због бојкота већег броја одборника СНС-а из истог разлога, у питање је било доведено и фебруарско заседање локалног парламента, али је након вишесатне паузе, после консултација са Градским одбором, седница настављена. И у мају је било најава озбиљнијих потреса, али је седница ипак одржана, због појединих тачака дневног реда које су биле од изузетне важности за развој града. Незадовољство радом и учинком градоначелнице и функционисањем локалне самоуправе, одборници ће исказати и у уторак, па се очекује да након тога буде извесних промена у локалној самоуправи.

Ј. Шешлак

4 thoughts on “НАЈАВЉЕНЕ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА НЕЋЕ БИТИ!

 • 8. avgusta 2018. at 12:13
  Permalink

  10 godina ova ludača vlada Smederevom, a svemoćni SNS je kobajagi smenjuje. njima ona odgovara jer je isti lopov i prevarant i prevrtač kao i svi ostali u vrhu SNS

  Reply
 • 6. avgusta 2018. at 08:56
  Permalink

  Ako Smederevci, za bolje i niste kad ste dozvolili da vam ona bude gazda.

  Reply
 • 5. avgusta 2018. at 17:58
  Permalink

  uštedeće se mnogo kafe i kisele vode …bravo SNS.

  Reply
 • 5. avgusta 2018. at 15:06
  Permalink

  I treba da se stavi tačka na rad Jasne Avramović. Dosta je lopovisala. U ovoj državi mora da se do kraja postavi sve i svako na svoje mesto. Nema odstupanja. Kada je opšti interes građana i države u pitanju, SNS kao nosilac vlasti, kao i opozicija, moraju zajedno da delaju!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *