NAJAVLJENE SEDNICE SKUPŠTINE GRADA NEĆE BITI!

Sednica Skupštine grada, najavljena za utorak, 7. avgust, neće biti održana, pošto odbornici vladajuće Srpske napredne stranke neće doći na zakazano zasedanje, saznaju „Smederevske novine“. Kako je naš portal ranije najavio, naprednjaci bojkotom lokalnog parlamenta, nameravaju da gradonačelnici Jasni Avramović, jasno stave do znanja da je njen način rada na čelu grada neprihvatljiv i da ne podržavaju neodgovornost i bahaćenje funkcionera koji sve njih predstvlja. U tome su, tvrdi naš izvor, još odlučniji, nakon pokušaja Avramovićeve da ucenama i pritiscima, spreči neodržavanje sednice.
-Odbornici su ogorčeni zbog kontinuiranog vređanja kojem su svakodnevno izloženi, pretnji otkazima članovima njihove bliže i dalje porodice, pritiscima koje trpe, bahaćenjem koje je nastavljeno. Sve to je posledica toga što Avramovićeva odbija da se ponaša u skladu sa zaključkom sastanka održanog u junu, koji izričito predviđa konsultovanje Gradskog odbora SNS-a u donošenju važnih odluka i kadriranju. Uprkos tome, krijući se iza Srpske napredne stranke, ona nastavlja da sporovodi neku „svoju politiku“, čije posledice su loše rešenja i funkcionisanje lokalne administracije i javnih preduzeća, što vodi nezadovoljstvu građana. To ne možemo i ne želimo da podržavamo – objašnjava naš sagovornik.
Zbog bojkota većeg broja odbornika SNS-a iz istog razloga, u pitanje je bilo dovedeno i februarsko zasedanje lokalnog parlamenta, ali je nakon višesatne pauze, posle konsultacija sa Gradskim odborom, sednica nastavljena. I u maju je bilo najava ozbiljnijih potresa, ali je sednica ipak održana, zbog pojedinih tačaka dnevnog reda koje su bile od izuzetne važnosti za razvoj grada. Nezadovoljstvo radom i učinkom gradonačelnice i funkcionisanjem lokalne samouprave, odbornici će iskazati i u utorak, pa se očekuje da nakon toga bude izvesnih promena u lokalnoj samoupravi.

J. Šešlak

4 thoughts on “NAJAVLJENE SEDNICE SKUPŠTINE GRADA NEĆE BITI!

 • 8. avgusta 2018. at 12:13
  Permalink

  10 godina ova ludača vlada Smederevom, a svemoćni SNS je kobajagi smenjuje. njima ona odgovara jer je isti lopov i prevarant i prevrtač kao i svi ostali u vrhu SNS

  Reply
 • 6. avgusta 2018. at 08:56
  Permalink

  Ako Smederevci, za bolje i niste kad ste dozvolili da vam ona bude gazda.

  Reply
 • 5. avgusta 2018. at 17:58
  Permalink

  uštedeće se mnogo kafe i kisele vode …bravo SNS.

  Reply
 • 5. avgusta 2018. at 15:06
  Permalink

  I treba da se stavi tačka na rad Jasne Avramović. Dosta je lopovisala. U ovoj državi mora da se do kraja postavi sve i svako na svoje mesto. Nema odstupanja. Kada je opšti interes građana i države u pitanju, SNS kao nosilac vlasti, kao i opozicija, moraju zajedno da delaju!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *