POLICIJA SMEDEREVO: DAN OTVORENIH VRATA

Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa područnim Policijskim upravama, organizovaće 5. jula Dan otvorenih vrata, tokom kojeg su planirane aktivnosti putem kojih će građani biti informisani o raspisanim konkursima za upis polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku i za osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica.

-Tokom Dana otvorenih vrata svi kandidati koji su se prijavili na ove konkurse ili koji to planiraju, moći će da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom, počev od opštih uslova koji su neophodni za kandidate, kao i kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit. Takođe, građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici ili vatrogasci spasioci – navodi se u saopštenju policije.

Iz smederevske Policijske uprave pozivaju sve zainteresovane sugrađane da 5. jula, u 12 sati, dođu u skupštinsku salu Gradske uprave u Smederevu, gde će biti organizovan Dan otvorenih vrata. Za građane Velike Plane tribina će biti organizovana 5. jula u 10 sati u Domu omladine, a za građane Smederevske Palanke 5. jula u 13 sati u Policijskoj stanici.

J.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *