DEČAK PREMINUO POŠTO JE NA NJEGA PALA METALNA KAPIJA

Četvorogodišnji Vuk Stefanović preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu, nakon što je na njega pala dvorišna kapija. Dečak je povređen  u nedelju, oko pola osam uveče, u ulici Ćirila i Metodija u naselju Kovačićevo, a samo dva sata kasnije konstatovana je smrt.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak se sa još jednom devojčicom igrao  ispred komšijskog dvorišta. Tokom igre su kliznu dvorišnu kapiju povlačili levo-desno, da bi ona u jednom trenutku, pošto nije imala graničnik, iskliznula iz ležišta i bukvalno preklopila nesretnog dečaka. Mališana je otac odmah prevezao u Hitnu pomoć, odakle je prebačen na Urgentni centar u Beogradu. Na žalost, i pored borbe lekara da ga održe u životu,  zadobijene povrede su bile kobne i dečak je preminuo u pola deset.

Na lice mesta izašli su policija i tužilaštvo. Po službenoj dužnosti naložena je i obdukcija, koja je pokazala da su povrede nastale od pada metalne kapije prouzrokovale smrtni ishod. Prema nezvaničnim saznanjima uviđajem  je utvrđeno da je reč o nesretnom slučaju, te da nema elemenata krivičnog dela.

J.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *