PIO FOND: POČELO PREUZIMANJE PENZIONERSKIH KARTICA

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz Smedereva i opština Smederevska Palanka i Velika Plana da će od 25. juna, moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice svakog radnog dana, od 8 do 15 časova.

Penzioneri sa prebivalištem u Smederevu preuzimaće karticeu Domu penzionera u Smederevu, Ivana Gundulića 3. Korisnicima na teritoriji opštine Smederevska Palanka kartice su dostupne za preuzimanjeu ispostavi Filijale Smederevo u Smederevskoj Palanci, Trg heroja 6, dok će svoje kartice korisnici sa prebivalištem u Velikoj Plani preuzimati u ispostavi Filijale Smederevo u Velikoj Plani, Nikole Pašića 1.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument – lična karta ili pasoš, da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. Februara 2018. godine. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke, navodi se u obaveštenju PIO Fonda.

SDN

 

 

Comments are closed.