PREMIJERKA BRNABIĆ: SMENA GRADONAČELNICE JE POLITIČKO PITANJE – NE MEŠAM SE U TO

Smena aktuelne gradonačelnice Jasne Avramović je „politička stvar“, kratko je odgovorila premijerka Ana Brnabić na pitanje „Smederevskih novina“ da li je upoznata sa zahtevima, koji dolaze i iz stranke koju predstavlja Avramovićeva, da bude smenjna sa funkcije koju obavlja.
-Nisam upoznata sa tim i to nema nikakve veze sa Vladom Republike Srbije, to su političke stvari i neću da se mešam u to – izjavila je premijerka Brnabić prilikom posete Smederevu.
Dodala je da je došla da oda priznanje gradonačelnici na onome što je crno na belo uspeh, pošto je Smederevo daleko najbolja lokalna samouprava u korišćenju informacionog sistema za elektronsku razmenu podataka svih organa javne uprave.
-Ovo su poslovi gde Vlada ne može ništa sama. Vlada Srbije može da napravi elektronski sitem, da omogući elektronsku razmenu, da predloži zakone koji će to podržati, ali na kraju krajeva, kontakt između Vlade Srbije i građana je u lokalnim samoupravama, ukoliko lokalne samouprave nemaju motivaciju i ne žele da stave građane na prvo mesto, jako teško ide da ih mi kao Vlada nateramo da to rade – rekla je premijerka, istakavši da svi organi državne i lokalne administracije treba da budu servis građana.

J.V.

 

6 thoughts on “PREMIJERKA BRNABIĆ: SMENA GRADONAČELNICE JE POLITIČKO PITANJE – NE MEŠAM SE U TO

 • 10. jula 2018. at 21:08
  Permalink

  ISKREN da budem ne volim da čujem Umičevićevo ime i prezime jer smatram da je pre svega kao čovek veoma loš ali činjenica je da ovaj elektronski sistem Jasna nije ni omirisala a kamoli napravila već je to stvoreno za vreme vladavine dotičnog …a naša draga Premijerka bi trebalo da to zna ali se malo pravi da ne zna …

  Reply
 • 10. jula 2018. at 15:45
  Permalink

  Da li premijerka i posle ispada kod posete predsednika Zelezari moze da smatra da je smena gradonacelnice politicko pitanje? Pa ta ista gradonacelnica pojma nema o informacionim sistemima pa kako i da ima kada su za nju preci gradski abrovi, smestanje ljudima, ucenjivanje, proganjanje i zaposljavanje njenik pokornika, glavne preokupacije. Njoj i SNS ne odgovara jer od nje zahteva odredjene radnje koje bi trebalo da izvrsava…trebalo bi…od toga nema nista jer ona nikog ne uvazava a kamoli da slusa!

  Reply
 • 22. juna 2018. at 12:44
  Permalink

  Možda ona pojedincu ili pojedincima odgovara, ali narodu ne. Iritiraju se smederevci sa njenim daljim ostankom na mesto gradonačelnika. Bilo koja druga opcija kada bude došla na vlast, strpaće je u zatvor. Prosto, kriminal ne zastareva!

  Reply
 • 21. juna 2018. at 14:45
  Permalink

  Ako odgovara Premijeru zemlje onda odgovara i Presedniku zemlje dzaba se pojedinci brecaju nema nista Jasna je Gradonacelnik

  Reply
 • 20. juna 2018. at 17:30
  Permalink

  Brnabićka me malo podseća na Koštunicu. I on nije bio obavešten o mnogim pitanjima.

  Reply
 • 20. juna 2018. at 17:28
  Permalink

  Ovi rezultati su apsolutno merljivi i ne mogu biti predmet trač rubrika.
  Ko je rekao da Jasna nije najbolji gradonačelnik u Srbiji….???😀😗😀
  SNS treba da se ponosi njome!!!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *