KONCERT ZA 100 GITARA

„Guitar Art“ Festival, u saradnji sa Centrom za kulturu Smederevo, organizuje koncert na kojem će nastupiti 100 gitarista Kreativnog Kursa Gitare iz 8 gradova Srbije, kao i jedan od najsvestranijih gitarista nove generacije Bojan Ivanovski – Joby. Ovim koncertom dve navedene institucije nastavljaju uspešnu saradnju koja traje već godinama.

Veliki koncert Kreativnog Kursa Gitare održaće se u nedelju, 17. juna u 19 časova, na glavnom gradskom trgu u Smederevu. Na koncertu će nastupiti 100 gitarista iz Beograda, Loznice, Bijeljine, Valjeva, Majdanpeka, Kruševca, Kovina i naravno Smedereva. Gitaristi će svirati neke od najvećih rok i pop hitova, zatim džez i bosa nova standarde, kao i najpopularnija dela klasične muzike. Publici će se zatim predstaviti jedan od najsvestranijih gitarista u regionu Bojan Ivanovski – Joby, koji će održati koncert na kome će predstaviti projekat “A whole new world” – saopštavaju organizatori.

Nakon velikih koncerata u Zaječaru i Loznici, ove godine svi gitaristi Kreativnog Kursa Gitare imaju priliku da nastupe u Smederevu, kao i da se upoznaju sa istorijom i kulturom grada.

-Udruženi nastavljamo da širimo misiju “Gitara za sve”! – poručuju organizatori.

SDN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *