VESLAČI NA BLEDU

Takmičari Veslačkog kluba Smederevo u četvrtak, 14. juna, odlaze na Bled, gde će na tradicionalnoj Bledskoj međunarodnoj regati nastupiti sa osam posada tokom dvodnevnog nadmetanja.

Prvog dana, u subotu, na regatnu stazu izaći će u juniorskom dubl skulu Lazar Ristić i Andrija Simeunović iz zemunskog Galeba. U kadetskom skifu boje Smedereva braniće Jovanović Miroslav, Vuk Marković i Dušan Popović. VK Smederevo imaće i dve posade u kadetskom dubl skulu. Prvu posadu čine Andrija Jevtić i Nikola Soldatović, a drugu Veljko Vukašinović i Todor Marković.

Drugog dana do što boljeg plasmana pokušaće da stignu ponovo u juniorskom dubl skulu Lazar Ristić i Andrija Simeunović. Smederevo će imati i dve posade u kadetskom četverac skulu. U prvoj posadi će veslati Vuk Marković, Andrija Jevtić, Nikola Soldatović i Miroslav Jovanović, a u drugu čine Petar Samardžija, Dušan Popović, Veljko Vukašinović i Todor Marković.

Zbog loših vremenskih prilika na Palićkom jezeru prošle subote nije održana treća regata Kupa Srbije, a termin održavanja će biti naknadno određen.

SDN

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *