DANI ZAJEDNIŠTVA SOCIJALNO HUMANITARNIH ORGANIZACIJA

Manifestacija „Dani zajedništva socijalno humanitarnih organizacija“ biće prvi put održana u našem gradu, u subotu, 2. juna, od 10 do 14 časova u smederevskoj tvrđavi, najavljuju iz gradske organizacije.
-Cilj manifestacije je da se pokaže snaga i jedinstvo organizacija osoba sa invaliditetom koje deluju na teritoriji našeg grada, promoviše njihov rad i postignuća, kao i da se ukaže na mogućnosti i sposobnosti osoba sa invaliditetom. Na manifestaciji će biti prezentovani sportovi kojima se osobe sa invaliditetom bave, dok će se rad organizacija predstavljati na štandovima – navodi se u pozivu upućenom medijima.
Tokom manifestacije aktivnosti će se odvijati na više od dvadeset punktova u smederevskoj tvrđavi. Osim na štandovima lokalnih socijalno-humanitarnih organizacija, gde će moći da se sazna sve o njihovom cilju i radu, učesnicima i posetiocima članovi će se predstaviti i u sportovima – streljaštvu, streličarstvu, stonom tenisu, šahu, atletici, pikadu, malom fudbalu, a pojedini će se oprobati i u pripremi riblje čorbe.

J.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *