ODLOŽILI MU OPERACIJU, HTEO DA SE UBIJE

Pacijent (43) hirurgije Opšte bolnice „Sveti Luka“ nešto posle 20 časova popeo se na prozor sobe na drugom spratu, pa izašao i stao na klimu, uz pretnje da će da skoči. Na lice mesta ubrzo je stigla policija i vatrogasci, koji su razapeli vazdušni jastuk. Posle više od jednog časa, muškarac je, ipak, odustao od prvobitne namere, a nakon što je sišao sa prozora i vratio se u sobu, primio je terapiju.

 

Prema nezvaničnim informacijama, pacijent je hospitalizovan u utorak, a danas je trebalo da bude operisan. Reč je o rutinskoj operaciji kile, ali je intervencija odložena iz tehničkih razloga. Za sada nije poznat tačan motiv ovakvog ponašanja i pretnji samoubistvom 43-ogodišnjeg muškarca.

J.V.

2 thoughts on “ODLOŽILI MU OPERACIJU, HTEO DA SE UBIJE

 • 24. maja 2018. at 10:35
  Permalink

  Ma kakvi tehnicki razlozi,cekali da im da lovu pa razvlacili. Koga oni foliraju,pa svi znaju kako se radi u SD bolnici. Trabali da pitaju Tasica sa ginekologije kako se to strucno izvodi. Zene umiru na stolu ali dok ne daju pare nema porodaja. E jadni li smo mi sa ovakvom drzavom.

  Reply
 • 24. maja 2018. at 08:38
  Permalink

  Tehnički razlozi su bili razlog za odlaganje operacija i kod drugih bolesnika za taj dan???!!! Da je saopštenje predstavnika bolnice sveobuhvatno ,povod za komentar ne bih postojao.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *