NIKOLA VUČEN PREDSEDNIK OPŠTINE SMEDEREVSKA PALANKA

Kako su „Smederevske novine“ ranije najavile, Nikola Vučen iz Srpske napredne stranke novi je predsednik Opštine Smederevska Palanka, odlučeno je na konstitutivnoj sednici Skupštine Opštine, održanoj u petak, 18. maja. Za njegovog zamenika izabran je Ivan Gajić, takođe iz SNS. I ostala kadrovska rešenja potvrđuju pisanje našeg portala o formiranju novog palanačkog rukovodstva.
Predsednik Skupštine Opštine Smederevska Palanka je Petar Milić (SNS), njegov zamenik je Nebojša Pavlović (SNS), a sekretar je Danka Bogunović. Šef najbrojnije odborničke grupe Srpske napredne stranke, sa čak 37 od 49 odbornika, je Rodoljub Burza Stanimirović, a njegov zamenik je Branko Stupić.
U obraćanju Skupštini, Vučen je istakao da je pred novom vlašću ozbiljan zadatak, jer je potrebno popraviti sve segmente Opštine koja je dugo godina iscrpljivana. Istakao je da veruje u ljude koji će sprovoditi vlast, u bolju i pristojniju Smederevsku Palanku, u tim koji će raditi na ozdravljenju i koji je spreman za ciljeve i pobede kojima Palanka teži.

J. Šešlak