НИКОЛА ВУЧЕН ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Како су „Смедеревске новине“ раније најавиле, Никола Вучен из Српске напредне странке нови је председник Општине Смедеревска Паланка, одлучено је на конститутивној седници Скупштине Општине, одржаној у петак, 18. маја. За његовог заменика изабран је Иван Гајић, такође из СНС. И остала кадровска решења потврђују писање нашег портала о формирању новог паланачког руководства.
Председник Скупштине Општине Смедеревска Паланка је Петар Милић (СНС), његов заменик је Небојша Павловић (СНС), а секретар је Данка Богуновић. Шеф најбројније одборничке групе Српске напредне странке, са чак 37 од 49 одборника, је Родољуб Бурза Станимировић, а његов заменик је Бранко Ступић.
У обраћању Скупштини, Вучен је истакао да је пред новом влашћу озбиљан задатак, јер је потребно поправити све сегменте Општине која је дуго година исцрпљивана. Истакао је да верује у људе који ће спроводити власт, у бољу и пристојнију Смедеревску Паланку, у тим који ће радити на оздрављењу и који је спреман за циљеве и победе којима Паланка тежи.

Ј. Шешлак

One thought on “НИКОЛА ВУЧЕН ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

  • 23. maja 2018. at 18:18
    Permalink

    Smederevska Palanka je resila svoj kadrovski problem, a Smederevo jos ceka valjda neki red ili neki dogovor ili neki dil….suska se da od smene nema nista do kraja njenog mandata…kuku nama sta nas ceka….suska se i da gospodin Seslak nasledjuje koordinatora u OO SNS-a….tu namse i informisanje bar sto se doticne zavrsava…dakle od promene nista….caba smo se nadali…dakle opet neki dil….Smederevo je i dalje u patnji….gradjani dokle ce da se trpi?

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *