AGENCIJA ZA AKREDITACIJU: IMPOZANTAN REZULTAT SMEDEREVSKE BOLNICE

Opšta bolnica „Sveti Luka“ dobila je sertifikat o akreditaciji na sedam godina, a iz Agencije za akreditaciju tvrde da se smederevska bolnica nalazi u samom vrhu akreditovanih zdravstvenih ustanova u Srbiji.
-Zadovoljstvo mi je uvek kada imam priliku da prisustvujem, mogu da kažem, slobodno, slavlju, jer po rezultatima koje ste ostvarili spadate u sam vrh državnih akreditovanih bolnica. Stvarno mpozantan rezultat 98,25 posto, ocena 4 i 5 u 20 ocenjenih kriterijuma, je nešto što se retko viđa u našoj zemlji – rekao je obraćajući se zaposlenima Vladimir Arsenović, v.d. direktora Agencije za akreditaciju zdrvastvenih ustanova Srbije, napomenuvši da je akreditacija kontinuirani proces koji se dodelom sertifikata ne završava.
Iako je događaj najavljen kao konferencija za medije, novinari nisu bili u mogućnosti da postavljaju pitanja. Još uvek formalni v.d. direktora Nenad Đorđević je napustio “svečanost” posle nekih pet minuta “zbog obaveza u ministarstvu”, a njegov zamenik je ljubazno odgovorio da ne može u ovom trenutku da odgovara na pitanja. Tako je bilo nemoguće saznati po kojim je to kriterijumima smederevska bolnica dobila tako visoke ocene u postupku akreditacije i u kojim oblastima, eventualno, treba poboljšati rad.

J.V.

2 thoughts on “AGENCIJA ZA AKREDITACIJU: IMPOZANTAN REZULTAT SMEDEREVSKE BOLNICE

 • 20. maja 2018. at 07:29
  Permalink

  Nikakva bolnica i lekari,pitajte gradjane

  Reply
 • 17. maja 2018. at 11:22
  Permalink

  Na poleđini sertifikata piše: “ Sertifikat izradio Petar Disić – pomoćnik Jasne Avramović za diplome i sertifikate“! hahaha Čega i za šta impozantan rezultat Smederevske bolnice?

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *