EKSKLUZIVNO: NIKOLA VUČEN – PREDSEDNIK OPŠTINE SMEDERVSKA PALANKA

Kako ekskluzivno saznaju „Smederevske novine“ novi predsednik opštine Smederevska Palanka biće Nikola Vučen, dosadašnji predsednik Privremenog organa. Predsednik Skupštine opštine Smederevska Palanka biće Petar Milić. Funkciju zamenika predsednika opštine ubuduće će obavljati Ivan Gajić, a zamenik predsednika Skupštine opštine biće Nebojša Pavlović. Šef odborničkog kluba Srpske napredne stranke biće Rodoljub Stanimirović Burza. Konstitutivna sednica Skupštine opštine zakazana je za 18. maj, kada će Smederevska Palanka dobiti novo rukovodstvo.
Podsećamo, vanredni izbori u Smederevskoj Palanci održani su krajem marta, nakon uvođenja privremenih mera u oktobru prošle godine. Pored koalicije oko Srpske napredne stranke (SNS, SPO, PUPS, Bolja Srbija) koja je osvojila apsolutnu većinu sa 37 od 49 mandata, u opštinski parlament ulazi i koalicija oko Demokratske stranke (DS, Nova stranka, SDS, DSS, LDP), SPS i JS, kao i Narodna stranka Vuka Jeremića.

J. Šešlak

5 thoughts on “EKSKLUZIVNO: NIKOLA VUČEN – PREDSEDNIK OPŠTINE SMEDERVSKA PALANKA

 • 14. maja 2018. at 16:40
  Permalink

  Stosica za gradonacelnika a bitange pred lice pravde !!!

  Reply
 • 14. maja 2018. at 16:36
  Permalink

  Sa Djanom Stosicem kao gradonacelnikom u naprednije i bolje sutra !

  Reply
 • 14. maja 2018. at 01:52
  Permalink

  Sklanjajte Jasnu Avramović iz gradske uprave, narod je ogorčen na nju!

  Reply
 • 13. maja 2018. at 22:29
  Permalink

  Palančani dobiše novog gradonačelnika, a u Smederevu Drp Jasna Avramović još uvek vlada. Amerikanci, Rusi, Kinezi spremaju se da šalju ljude na Mars, nano tehnologija se već odavno primenjuje, Putin, Tramp menjaju gotovo svakodnevno funkcionere koji ne valjaju, samo se kod nas u Srbiji nešto meri, sagledava godinama. Imali ste dovoljno vremena. Gospodo iz centrale SNSa, kada mislite da skidate kriminalaca Jasnu Avramović? Ako niste sposobni, ustupite mesto onima koji to znaju, mogu i smeju. Imate rok do 15 juna. U suprotnom, mi građani Smedereva smatraćemo da podržavate kriminal i sami će da se organizujemo da baba Rosku skidamo sa vlasti. Našem strpljenju je došao kraj!

  Reply
 • 13. maja 2018. at 22:01
  Permalink

  Odlično! Samo još da se postavi Dejan Stošić za gradonačelnika Smedereva i da se zaokruži ceo podunavski okrug!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *