HAPŠENJE ZBOG DROGE: ZAPLENJENI KOKAIN, MARIHUANA I AMFETAMIN

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u Smederevu je uhapšen M.J. (1989), kod koga su pronađeni narkotici i veća količina novca, saopšteno je iz MUP-a. Prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronađeno je i zaplenjeno oko dva kilograma marihuane, 23 grama kokaina, 81 gram amfetamina i elektronsku vagicu za precizno merenje. Policija je od osumnjičenog zaplenila i oko 371.000 dinara, 700 evra, 560 dolara i 20 švajcarskih franaka, za koje se sumnja da su stečeni prodajom opojnih droga. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 41 osobu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge. Oduzeto je oko 126 kilograma marihuane, više od 250 grama heroina, 44 grama kokaina, 490 grama amfetamina, 36 grama hašiša, 732 tablete ekstazija i više od 1.000 komada raznih tableta. Na teritoriji Beograda i Jagodine otkrivene su dve laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, kao i neophodna prateća oprema za uzgoj.

J.V.

One thought on “HAPŠENJE ZBOG DROGE: ZAPLENJENI KOKAIN, MARIHUANA I AMFETAMIN

  • 30. aprila 2018. at 22:10
    Permalink

    Inicijali!!! Hmmmm… A sta je sa onima sto godinama prodaju drogu a za koje svi znamo? Sta je sa inspektorima koji podaju drogu? Mazete oci sa nekim klincima debilima!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *