ŽELVOZ: OBAVEŠTENJE ZA BIVŠE ZAPOSLENE

Iz odbora poverilaca FŽV Želvoz u stečaju, obaveštavaju bivše zaposlene koji se nalaze na spisku poverilaca prvog isplatnog reda, da u što kraćem vremenskom roku, a najkasnije do petka, 27. aprila, dostave fotokopiju važeće lične karte, fotokopiju kartice tekućeg računa na koji bi trebalo da bude izvršena uplata, kao i fotokopiju rešenja o nasleđivanju (za naslednike preminulih poverilaca).

Potrebnu dokumentaciju bivši zaposleni mogu dostaviti zaposlenima agencije „Vlajko bokser“ u tržnom centru Nadvožnjak u Smederevu (preko puta Zelene pijace), svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

J.V.

 

3 thoughts on “ŽELVOZ: OBAVEŠTENJE ZA BIVŠE ZAPOSLENE

 • 23. aprila 2018. at 13:01
  Permalink

  Ne isplacuje agencija sve se sprovodi u skladu sa Zakonom o stecaju. Dobrom voljom vlasnika agencije, koji je i bivsi zaposleni Zelvoza, dokumentacija se samo prikuplja u njegovom lokalu a sve u interesu poverilaca. Ko ne razume i nije u toku neka ne siri dezimformacije.

  Reply
 • 23. aprila 2018. at 12:28
  Permalink

  A zašto se ide preko agencije za naplatu potraživanja,pa nisu radnici Želvoza radili preko Agencije da bi preko iste i dobili svoj mukom zarađeni novac.Radnici Želvoza se bore godinama ,a sada će još agencije da uzimaju procenat,bruka…

  Reply
 • 23. aprila 2018. at 11:24
  Permalink

  Naravno, država i dalje vrši diskriminaciju prema svojim radnicima. Jedan broj njih isplaćuje koliko toliko, a prema ostalima, većem broju, i dalje koristi mogućnost da ih usmerava ka daljim tužakanjima u pokušajima da dodju do svojih davno zaradjenih para. Jadno i bedno od države koja sebe pretstavlja kao ozbiljnu i pravednu !!!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *