TEŽAK UDES KOD MIHAJLOVCA, NASTRADAO MLADIĆ

Jedan mladić je poginuo, a četiri lica, od kojih jedno teže, povređena su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila  oko 3 sata i 50 minuta, na putu Smederevska Palanka-Smederevo na ulazu u Mihajlovac, potvrđeno je za „Smederevske novine“ u policiji.

U sudaru su učestvovale dve „Opel vektre“. Do nesreće je došlo kada je jedno vozilo, koje se kretalo iz pravca Dobrog Dola, iz za sada neutvrđenih razloga, prešlo u suprotnu traku i direktno udarilo u drugo vozilo, koje se kretalo iz Mihajlovca, najverovatnije ka Selevcu.

U čeonom sudaru na licu mesta je nastradao Marko M. (25) iz Selevca, a troje putnika iz njegovog automobila je povređeno, od kojih jedan teže, zbog čega je prebačen za Beograd. Vozač N.B. (25) iz Dobrog Dola, koji je upravljao vozilom koje je izazavalo saobraćajnu nesreću, lakše je povređen i hospitalizovan je u smederevskoj bolnici. Protiv njega će, kako nam je potvrđeno, biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Uviđaju je prisustvovao i nadležni tužilac, koji je naložio neophodna veštačenja i analize, kako bi se utvrdili svi detalji ove teške saobraćajne nesreće.

J.V.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *