ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ОДЛАЗИ ДО КРАЈА МАЈА

Председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић најавио је да ће до краја маја неки чланови странке и функционери који нису добро радили бити искључени из странке или смењени са позиције на којој се налазе, преносе београдски медији. Међу њима ће, како су раније писале „Смедеревске новине“, бити и Јасна Аврамовић, о чијем ће се раду и залагању у странци, а пре свега резултатима које остварује на функцији градоначелника, расправљати у наредном периоду.
-Мора да постоји темељна анализа рада јер нису сви поднели исти терет током кампање. Сагледаћемо и учинак наших локалних функционера у општинама где нису били избори.Уколико грађани нису задовољни њиховим залагањем, ако нема резултата, мораћемо тим појединцима да се захвалимо и направимо промене. Очекујем да посао завршимо до краја маја – рекао је Глишић.
Додаје и да ће Извршни одбор странке спровести контролу, те да су последице лошег понашања и руковођења предвиђене статутом.
-За недостојне-искључење, за оне који немају резултате – смена, рекао је Глишић и додао да то важи за све у странци, укључујући и оне који су на функцији министра или потпредседника странке.
Како је СНС озбиљна политичка организација, критике страначких колега Јасна Аврамовић може да очекује због неактивности у кампањи за изборе у Београду, а посебно у Смедеревској Паланци, пошто је Смедерево најважнији и највећи град Подунавског округа. Такође, сазањемо, расправљаће се о квалитету и пропустима у њеном раду на позицији градоначелника, с обзиром на то да је прате лажна обећања, бројне афере и бахат однос према грађанима, што су довољни разлози за позивање на одговорност.

Ј. Шешлак