GRADONAČELNICA ODLAZI DO KRAJA MAJA

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić najavio je da će do kraja maja neki članovi stranke i funkcioneri koji nisu dobro radili biti isključeni iz stranke ili smenjeni sa pozicije na kojoj se nalaze, prenose beogradski mediji. Među njima će, kako su ranije pisale „Smederevske novine“, biti i Jasna Avramović, o čijem će se radu i zalaganju u stranci, a pre svega rezultatima koje ostvaruje na funkciji gradonačelnika, raspravljati u narednom periodu.
-Mora da postoji temeljna analiza rada jer nisu svi podneli isti teret tokom kampanje. Sagledaćemo i učinak naših lokalnih funkcionera u opštinama gde nisu bili izbori.Ukoliko građani nisu zadovoljni njihovim zalaganjem, ako nema rezultata, moraćemo tim pojedincima da se zahvalimo i napravimo promene. Očekujem da posao završimo do kraja maja – rekao je Glišić.
Dodaje i da će Izvršni odbor stranke sprovesti kontrolu, te da su posledice lošeg ponašanja i rukovođenja predviđene statutom.
-Za nedostojne-isključenje, za one koji nemaju rezultate – smena, rekao je Glišić i dodao da to važi za sve u stranci, uključujući i one koji su na funkciji ministra ili potpredsednika stranke.
Kako je SNS ozbiljna politička organizacija, kritike stranačkih kolega Jasna Avramović može da očekuje zbog neaktivnosti u kampanji za izbore u Beogradu, a posebno u Smederevskoj Palanci, pošto je Smederevo najvažniji i najveći grad Podunavskog okruga. Takođe, sazanjemo, raspravljaće se o kvalitetu i propustima u njenom radu na poziciji gradonačelnika, s obzirom na to da je prate lažna obećanja, brojne afere i bahat odnos prema građanima, što su dovoljni razlozi za pozivanje na odgovornost.

J. Šešlak

22 thoughts on “GRADONAČELNICA ODLAZI DO KRAJA MAJA

 • 28. aprila 2018. at 05:39
  Permalink

  maj,maj,maj, samo da li ove gogine ili sledece,mnogo ovo dugo traje

  Reply
 • 26. aprila 2018. at 16:08
  Permalink

  …maj, maj…ah taj maj…smederevski raj…nezin kraj….a nama maj, maj, maj 2018….

  Reply
 • 24. aprila 2018. at 22:37
  Permalink

  Smederevska jesen da prođe čekasmo, pa dvanaesti april, pričaše odbornici, pa sada maj……. I tako u čekanju prođe nam život, a Jasna i dalje sa svojim tupađžijama radi šta hoće i puni svoj đžep!

  Reply
 • 22. aprila 2018. at 02:28
  Permalink

  Poštovana gospodo,
  Jasna Avramović je, po kriterijumima predsednika SNS-a, jedna od najboljih na funkciji gradonačelnika u Srbiji.
  Za izbore u S. Palanci radili su poverenici stranke, a ona to odavno nije, tako da tu nema nikakvu partijsku odgovornost. Stranačke zadatke, inače, izvršava maksimalno dobro.
  A, na funkciju gradonačelnika postavili su je odbornici Skupštine Grada Smedereva kod kojih ona ima većinu i bez odbornika SNS-a, tako da od smene nema ništa.
  Na narednim lokalnim izborima građani dobro treba da razmisle za koga glasaju, jer ovo što radi jedan deo vladajuće partije ne dolikuje ni uličnim trgovcima.

  Reply
 • 17. aprila 2018. at 00:21
  Permalink

  Sve dok se nepusti voda za ovom izbezumljenom ludacom, smrad ce da zaudara nad nasim gradom.

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 18:45
  Permalink

  Ne znam ko je g. Glišić koga pominjete ali mislim da on nije merodavan da postavlja i smenjuje gradonačelnicu. Valjda to rade odbornici. Oni su je birali. Pratim već mesecima ove vaše članke i ništa mi nije jasno. Sve mi liči da su ovo vaše puste želje a da joj ne možete ništa. Na žalost i ja sam na vašoj strani ali vas je očigledno navukla kada je formirala skupštinu pa su sve njeni. i mislim da je vučić na njenoj strani jer je nemoguće da ovo toliko traje a da ona nema njegovu poršku. Možda će i da je smenite ako opozicija bude sa vama ali ne ѕnam kako da postavite svog čoveka.

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 18:09
  Permalink

  Al ce baba da prodje ko bos po trnju

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 18:07
  Permalink

  Sta ona misli da sad moze puj pike ne vazi,opet se izgleda zaigrala

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 17:54
  Permalink

  Ne lipši magrče do zelene trave!!

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 17:17
  Permalink

  Baba roska da li si svesna da je kraj,a mozda i odlezis neku godinu

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 17:15
  Permalink

  Cekajte jos malo pustite ih da podele plen a da je krala krala je brate na sve strane sa milijanom ,vladom ,cuvikarom i ostalima bravo Darko!!!!

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 17:11
  Permalink

  A ona prica po gradu da hoce da se miri sad kad je g….i gusto a do sad pljuvala po svakom ko stane ili prica sa clanovima SNS-a

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 17:08
  Permalink

  Svaka cast Darku Glisicu i Branku Malovicu prepoznali su lopove i prevarante na prvi pogled

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 17:06
  Permalink

  Zlo zvano jasna avramovic odlazi polako ali sigurno sa njom i njene verne drp sluge

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 17:04
  Permalink

  Valjda je vise dosao kraj njenim lazima i bezobrazluku

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 16:20
  Permalink

  Krajem maja api me za jaja

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 13:46
  Permalink

  Jasna, nisi radila kako treba i nema šta drugo da očekuješ, sem da te smene!

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 13:37
  Permalink

  Za nju i njene dupelisce kontrola dubinska

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 13:14
  Permalink

  Sav olos pocistiti i da danemo dusom

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 13:12
  Permalink

  Svi zeljno ocekujemo da se u Smederevu vise ocisti gradska uprava od kriminalaca i foliranata koji se kriju iza SNS-a i brukaju stranku i predsednika Vucica

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 12:53
  Permalink

  I ja sam za Cecu. Za Cecu bez Rase !#!!!

  Reply
 • 16. aprila 2018. at 12:36
  Permalink

  Kad smo čekali toliko godina, čekaćemo još mesec dana. A ako se ne desi promena na mesto gradonačelnika Smedereva do kraja maja, mi građani sami će da se organizujemo ispred gradske uprave da je za sva vremena izbacimo iz fotelje! A da je Jasna pametna, što nije, pa da sama podnese ostavku.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *