УБЕДЉИВА ПОБЕДА НАПРЕДЊАКА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Српска напредна странка је, очекивано, остварила убедљиву победу на ванредним локалним изборима у Смедеревској Паланци, освојивши више од 66,5 одсто гласова, показују први прелиминарни резултати пребројаних листића. Овај резултат обезбеђује напредњацима 37 одборничких мандата, односно више од двотрећинске већине, у Скупштини Општине.
Тандем Дарко Глишић и Бранко Маловић још једном се показао као врло ефикасан, остваривши одличан резултат, који је подигнут готово за 50 процената у односу на прошле изборе, када су напредњаци освојили 44% гласова грађана Смедеревске Паланке.
Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић, поводом изузетне изборне победе, навео је да су Паланчани јасно рекли да не желе да се врате у прошлост нити да живе у Паланци која је оптерећена дуговањима, блокадама.
– Грађани су показали да не желе да буду ничији таоци. Људи знају колико им је било тешко у протеклом периоду. Јасно су показали шта желе, што доказује резултат који је СНС остварила освојивши 37 од 49 мандата – рекао је Глишић, истакавши да су грађани Смедеревске Паланке показали да желе да живе у стабилној средини у којој се решавају њихови проблеми, у средини која напредује.
Глишић је осталим странкама честитао на оствареним резултатима и захвалио сарадницима који су допринели оваквој победи.
– Желим да се захвалим мом саборцу Бранку Маловићу потпредседнику ИО СНС и да нагласим колико се храбро борио и носио са разним увредама, само због тога што воли странку и жели да странка у Смедеревској Паланци да најбоље – рекао је Глишић.
Велику победу грађанима Смедеревске Паланке, активистима и симпатизерима СНС-а, честитао је телефонским путем и председник странке Александар Вучић, уз поруку да их сутра чека нови дан.
– Овакве победе се остварују једном у животу. Од сутра крените да радите да би људи за четири године могли да виде шта смо урадили за Паланку – рекао је Вучић.
Листа Радослава Милојичића Кене, кога грађани Паланке памте по мраку, рестрикцијама воде и томе што је локални буџет задужио за више од 3 милијарди динара, освојила је 5, Социјалистичке партије Србије 4, а насилници Вука Јеремића имаће минималан број одборника, односно 3 мандата у Скупштини општине. Остале листе нису прешле цензус.
Излазност на управо завршеним ванредним локалним изборима била је 56,07%, односно гласало је 23.515 од 41.937 грађана Смедеревске Паланке.

Ј. Шешлак

18 thoughts on “УБЕДЉИВА ПОБЕДА НАПРЕДЊАКА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

 • 28. marta 2018. at 20:39
  Permalink

  Branko cekamo te svi dodji
  ocisti ove

  Reply
 • 28. marta 2018. at 20:38
  Permalink

  Branko Malovic jedinstven

  Reply
 • 27. marta 2018. at 11:44
  Permalink

  Pobeda u S.Palanci pokazuje jacinu SNS-a veliki doprinos pobedi je nesebican i pozrtvovan rad Branka Malovica

  Reply
 • 27. marta 2018. at 11:30
  Permalink

  Bako kad Malovic ide u Nis ? Da mi ostali idemo sa njime . Sa tobom nikada vise . Nesto ti lose KENJA prosao na izborima,malo si mu glasova obezbedila.

  Reply
 • 26. marta 2018. at 18:50
  Permalink

  Cesttam na velicanstvenoj pobedi

  Reply
 • 26. marta 2018. at 12:30
  Permalink

  Jasan, ti si jasno Jasnin i Kenin. Za vas i vaše bande, Glišić i Malović su glogov kolac!

  Reply
 • 26. marta 2018. at 12:05
  Permalink

  A sada su na na redu bitange iz Smedereva i njihova smena i procesuiranje.Napred bez odmora,Dejana Stosica za gradonacelnika!!!

  Reply
 • 26. marta 2018. at 11:38
  Permalink

  Gospodo Glišiću i Maloviću, čestitam! Posle Palanke dužni ste još jedan poslić da završite u Smederevu. Čekamo Vas!

  Reply
 • 26. marta 2018. at 08:09
  Permalink

  Mirko Svirko prica da ce baba da pobedi! Gde? Kada? Protiv koga? Ludilo mozga!

  Reply
 • 26. marta 2018. at 08:07
  Permalink

  Baba Roska nebitna si, bojkotovala si izbore u Palanci! Sram te bilo!

  Reply
 • 26. marta 2018. at 08:06
  Permalink

  Bravo SNS, jos jedna pobeda u nizu!

  Reply
 • 26. marta 2018. at 03:35
  Permalink

  Zar su građani Palanke glasali za Malovića i Glišića a ne za kandidate za odbornike sa liste SNS ?! Da li to SNS pravi komesarsku državu gde treba svima noge da se tresu od politkomesara?

  Reply
 • 26. marta 2018. at 01:09
  Permalink

  Pa kako ce Jasna da prezivi noc? Danas citav dan zove da proverava ko je na terenu. Pretila ljudima da ne rade Palanku. Ekipa na terenu iz Sd. je bila mala ali odabrana. Cestitke svima koji su ucestvovali u ovoj velicanstvenoj pobedi.

  Reply
 • 26. marta 2018. at 01:01
  Permalink

  Očekujemo još bolji rezultat u Smederevu!
  Naravno sa novim timom, do jače i bolje pobede!

  Reply
 • 26. marta 2018. at 00:22
  Permalink

  A zar ste ocekivali nesto manje od Branka Malovica?! Kao sto rece Vucic istoriski uspeh SNS-a u Palanci… Pravi SNS-ovci se raduju dok oni drugi tuguju…

  Reply
 • 26. marta 2018. at 00:15
  Permalink

  Tawamba kunem ti se, da nisi spomenuo baba Jasnu, potpuno bih zaboravio da ona postoji. Pritajila se i ovih dana je posećivala vračare da baju da Malović napravi loš rezultat. Međutim, vračare nisu dobro odradile svoj posao, tako da je SNS odneo ubedljivu pobedu u SD Palanci. Čestitam Glišiću, Maloviću, Vučenu i ostalim naprednjacima!

  Reply
 • 26. marta 2018. at 00:13
  Permalink

  Bako sve je Ok . Branko od sutra ide u Nis tako kaze Mirko Svirko Đuri .Bako mirno spavaj ,sve su kapije zakljucane !!!

  Reply
 • 26. marta 2018. at 00:00
  Permalink

  A baba Jasna ocima ne veru’e… Bako bako…zasto su ti tolike oci ?

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *