ВУК И ТРИ ПРАСЕТА

Да је Вук Јеремић изгубио политички компас и да не може да води Србију, говори и чињеница да је на листи за локалне изборе у Смедеревској Паланци окупио људе сумњивог кредибилитета и прошлости. Кад на листу поред једног харвардског ђака ставите Ђавола, Кекса и Мачка, а ту се негде врзма и Баја бандит, то говори да они који пледирају да буди носиоци савремене и, како често воле да кажу, еманциповане Србије, потпуно не разумеју бираче који су ван београдског круга двојке. Или не говоре истину када кажу да желе да земљу мењају на боље. Уосталом, паланачки бирачи и немају неки избор – или да гласају за оне који су већ имали прилику да у дужем временском периоду воде Општину, изникли из истог шињела, који је скоро целу Србију довео до банкротства, или да бирају оне који су ушли у не само празну, већ разорену Општину, уназађену најмање пола деценије. Овде није само реч о политици,страначкој припадности или идеологији,овде је реч о здравом разуму,пристојности и моралу,јер заиста звучи ненормално да они који су годинама уназад задуживали општину Смедеревска Паланка за више од три једногодишња буџета,поново желе да управљају јавним средствима.

Прејанице листе Народне странке Вука Јеремића на ванредним локалним изборима заказаним за недељу 25. марта, Игор Миленковић Мачак, Ненад Милојичић Кекс и Драган Минић Ђаво, добро су познати житељима Смедеревске Паланке.

Након иступа у јавности Марине Ристић са којом Ненад Милојичић Кекс има дете, наш извор сведочи да је поменути „првак“ Народне странке у Паланци преко посредника упозорио мајку свог детета које никад није видео  да ће је тужити и да ће умањити износ алиментације, јер је, у међувремену, добио још једно дете, а све због њене изјаве да он није достојан да води паланачку Општину.

Игор Миленковић Мачак познат је по томе што је преко Центра за развој спорта са буџета Општине Смедеревска Паланка на рачун ФК „Водице“ за само годину дана добио више од 13 милиона динара, без икаквог документа који би оправдао уплаћена средства овом нижеразредном фудбалском клубу. Да ствар буде трагикомична, поменути клуб није ни завршио такмичење, каже наш саговорник,а где су паре нестале требало би да утврде надлежни органи.

Ту је и Драган Минић Ђаво, кога, тврди наш извор, полиција из Беча тражи због „спорне“ суме од наводно 10 милиона евра.

-Полиција га тражи због злоупотреба у вези са порезом. Он је отварао фиктивне фирме у Бечу, преко 40 људи одавде одвео је тамо и на њихова имена отварао фирме, спомиње се „спорна“ цифра од око 10 милиона евра. Неки су ухапшени у вези са овим случајем, а и он је био на саслушању – каже наш саговорник.

Упамћен је и по „савесном“ обављању функција док је био на дужности у општинској управи, што потврђује фотографија на којој се види како спава на радном месту, а ли има и оних које илуструју да воли да се провесели и „не жали“ паре за музику.

Ј. Шешлак

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “ВУК И ТРИ ПРАСЕТА

 • 24. марта 2018. at 03:41
  Permalink

  Jbg nisu svi idealni. Dupe je dupe i da ga dvoje lupe i onaj sto izede fekaliju Mirko sto nas za genitaliju dirko. Kad bolje sagledas Jasnu Dupe krasi, a Palanku Macak, keks i orasi… Kakav javasluk u gradu na Jasenici!? Sramota kakve nema…

  Reply
 • 24. марта 2018. at 00:13
  Permalink

  A kod nas Jasna i dva dupeta… Vlada i Djuric Mirko Dirko..

  Reply
 • 23. марта 2018. at 16:17
  Permalink

  Dupe, Boci samoubica, Mačor, Ćuvikara, Brijač, Brdo … ovo su SNS perjanice u Smederevu. Šta kažete na to?

  Reply
 • 23. марта 2018. at 11:03
  Permalink

  To je nama Smederevcima opšte poznato kako opštinski funkcioneri vole da se porovesele po kafanama i restoranima. Naš primer je Jasna Avramović, koja voli da se proveseli, ali teško vadi svoje pare, jer ima budžetske. Kad smo kod veselja, hteo bih ovim putem da obavestim Jasnine bakutanere, da se organizuje novo Jasnino veselje u restoranu Golivud 1. aprila sa početkom u 19h uz naravno nezaobilaznog Topalka. Deo (500 din.) uplaćujete do 31. marta u kabinet kod Ćuvikare, a ostali deo Jasna Avramović, pardon gradska uprava. Na samoj proslavi Dana šale 1. aprila Jasna će tokom proslave da iznese svoju šalu da će da vlada do kraja mandata (još 2 godine) plus još jedan mandat od 4 godine. Ako neko od tada prisutnih senilnih Jasninih bakutanera bude rekao bolju i smešniju šalu, dobiće vrednu nagradu: drpanje Topalka do mile volje!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *