ВУК И ТРИ ПРАСЕТА

Да је Вук Јеремић изгубио политички компас и да не може да води Србију, говори и чињеница да је на листи за локалне изборе у Смедеревској Паланци окупио људе сумњивог кредибилитета и прошлости. Кад на листу поред једног харвардског ђака ставите Ђавола, Кекса и Мачка, а ту се негде врзма и Баја бандит, то говори да они који пледирају да буди носиоци савремене и, како често воле да кажу, еманциповане Србије, потпуно не разумеју бираче који су ван београдског круга двојке. Или не говоре истину када кажу да желе да земљу мењају на боље. Уосталом, паланачки бирачи и немају неки избор – или да гласају за оне који су већ имали прилику да у дужем временском периоду воде Општину, изникли из истог шињела, који је скоро целу Србију довео до банкротства, или да бирају оне који су ушли у не само празну, већ разорену Општину, уназађену најмање пола деценије. Овде није само реч о политици,страначкој припадности или идеологији,овде је реч о здравом разуму,пристојности и моралу,јер заиста звучи ненормално да они који су годинама уназад задуживали општину Смедеревска Паланка за више од три једногодишња буџета,поново желе да управљају јавним средствима.

Прејанице листе Народне странке Вука Јеремића на ванредним локалним изборима заказаним за недељу 25. марта, Игор Миленковић Мачак, Ненад Милојичић Кекс и Драган Минић Ђаво, добро су познати житељима Смедеревске Паланке.

Након иступа у јавности Марине Ристић са којом Ненад Милојичић Кекс има дете, наш извор сведочи да је поменути „првак“ Народне странке у Паланци преко посредника упозорио мајку свог детета које никад није видео  да ће је тужити и да ће умањити износ алиментације, јер је, у међувремену, добио још једно дете, а све због њене изјаве да он није достојан да води паланачку Општину.

Игор Миленковић Мачак познат је по томе што је преко Центра за развој спорта са буџета Општине Смедеревска Паланка на рачун ФК „Водице“ за само годину дана добио више од 13 милиона динара, без икаквог документа који би оправдао уплаћена средства овом нижеразредном фудбалском клубу. Да ствар буде трагикомична, поменути клуб није ни завршио такмичење, каже наш саговорник,а где су паре нестале требало би да утврде надлежни органи.

Ту је и Драган Минић Ђаво, кога, тврди наш извор, полиција из Беча тражи због „спорне“ суме од наводно 10 милиона евра.

-Полиција га тражи због злоупотреба у вези са порезом. Он је отварао фиктивне фирме у Бечу, преко 40 људи одавде одвео је тамо и на њихова имена отварао фирме, спомиње се „спорна“ цифра од око 10 милиона евра. Неки су ухапшени у вези са овим случајем, а и он је био на саслушању – каже наш саговорник.

Упамћен је и по „савесном“ обављању функција док је био на дужности у општинској управи, што потврђује фотографија на којој се види како спава на радном месту, а ли има и оних које илуструју да воли да се провесели и „не жали“ паре за музику.

Ј. Шешлак

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.