SLUGE NEZNALICE JEREMIĆA HARAJU PALANKOM

Nenad Milojičić zvani „Keks“ i Igor Milenković zvani „Mačak“ dve su uzdanice Narodne stranke Vuka Jeremića na predstojećim vanrednim lokalnim izborima u Smederevskoj Palanci, zakazanim za nedelju, 25. mart. I sami nadimci, kažu Palančani, dovoljno govore o kakvim „likovima“ je reč, uz opasku da „svako danas može da se kandiduje“.
Za Nenada Milojičića Keksa, prvog na listi Narodne stranke Vuka Jeremića, iako se predstavlja kao ugledni građanin, meštani Smederevske Palanke, za čije se glasove bori, nemaju reči hvale. Pamte ga kao predsednika opštine za vreme čijeg mandata je preduzeće „Mikulja“ oterano u stečaj, a bez posla ostalo 100 radnika, bez ičega, i tvrde da ništa nije uradio da se pomogne opstanak tog preduzeća.
-Zašto ga neko ne zapita šta je sa firmom Mikulja koju je oterao u stečaj i ostavio oko 100 radnika na ulici, bez ičega, dok je bio predsednik opštine. Šta se desilo sa lokalom koji je kupio u centru Smederevske Palanke, gde se sada nalazi MTS, kupio je opštinski lokal za 900.000 dinara, nije kupio, oteo ga je, pa potom prodao za 56.000 evra, kako je došao do kafane na buvljaku, kako je kupio stan, jedan, pa drugi automobil… – samo su neka od pitanja koja postavljaju Palančani na društvenim mrežama.

Uz to, ne izostaju ni optužbe za seksističke ispade prema ženama, mobing dok su radile u Opštinskoj upravi, nepotizam, kao i ocene da nije dostojan da bude ni na čelu škole koju vodi, pošto ni sopstveno dete nije video od rođenja.

Još jedno lice sa liste Narodne stranke Vuka Jeremića, Igor Milenković Mačak, nimalo ne uliva poverenje Palančanima, a u pojedinim medijima navodi se da je učesnik određenih mahinacija povezanih sa raspodelom sredstava za sportske klubove i Centar za razvoj sporta.
-Ostao je poznat kao predsednik FK „Vodice“ koji je za jednu sezonu kada je klub bio u Opštinskoj ligi potrošio 16 miliona dinara, a da se klub uopšte nije takmičio – tvrdi naš dobro upućeni sagovornik.
Obojica su nekada bili članovi Demokratske stranke i „uspešno“ sarađivali sa Radoslavom Milojičićem Kenom. Dva Milojičića, obojica bivši predsednici opštine, inače, braća od stričeva, posvađali su se, kažu upućeni, 2011-te oko „podele plena“, dok su imali pristup budžetskim parama.

J. Šešlak

5 thoughts on “SLUGE NEZNALICE JEREMIĆA HARAJU PALANKOM

 • 23. marta 2018. at 07:41
  Permalink

  Joj opet preteraste, a šta reći za nadimak Bagzi koji je u SNS-u, ipak malo gore nego Keks….

  Reply
 • 22. marta 2018. at 23:06
  Permalink

  Cokic,ovaj desno levo ili koji
  bio sps,spo,dss,ds,sns
  moravski plicak

  Reply
 • 22. marta 2018. at 21:26
  Permalink

  Seslak se ne dodvora nikome , nema potrebe on je clan SNS-a. Nego interesantno je sto zuti Andreja Pavlovic podrzava drp Jasnu. Da li je na pomolu nova – stara koalicija? Dno dna!

  Reply
 • 22. marta 2018. at 15:04
  Permalink

  Al si puko Šešlak. Strašno je to što pišeš. Čitaš li ponekad svoje tekstove. Postidiš li se ponekad. Misliš da ćeš ovako da se dodvoriš nekim „veličinama“ u SNS?

  Reply
  • 22. marta 2018. at 21:48
   Permalink

   Stvarno, bre, Seslak!? Mani te Palancane, sta nas briga za njih! Zajebi taj SNS! Sto se tice Jasne, to je u redu, ona je zasluzila sve najgore… Ali, nemoj tako ogoljeno da navijas za jednu politicku opciju, nije profesionalno.

   Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *