КОНВЕНЦИЈА СНС У ПАЛАНЦИ: СТАЛО НАМ ЈЕ ДО СВАКОГ ГРАЂАНИНА

„Урадите тако да 25-ог, у осам сати, када се затворе бирачка места, можете да станете пред огледало и кажете: ја сам данас урадио све да моја Смедеревска Паланка у будућности нема рестрикције струје, да моје дете живи нормално у граду. Свако од нас нека уради све што може и уверен сам да ће грађани тај труд и ту жељу за бољим сутра препознати“, рекао је потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов на завршној предизборној конвенцији листе „Александар Вучић – зато што волимо Смедеревску Паланку“.

Он је позвао присутне да се посвете рађанима и разговарају са свима са којима може да се разговара, као и да заједно и сложно донесу победу Српској напредној странци на ванредним локалним изборима заказаним за недељу, 25. марта. Истакао је да је напредњацима стало до сваког појединачног места и грађанина у Србији, јер свака опоштина учествује у укупној економској слици Србије, и нагласио да „ако свака буде задужена онако како је Кена задужио Смедеревску Паланку, џаба онда све оно што раде Влада Републике Србије и председник Србије, јер ће то да вуче Србију назад“.

-Јер ово што се десило у Смедеревској Паланци треба понављати на сваком месту, јер то је њихова слика и прилика. Три милијарде задужена општина, а буџет општине око 850 милиона. Четири године живота је неко потрошио унапред,  четири године вашег живота, живота ваше деце, плата, дечијих додатак, донација за спортске клубове, за културу. Четири године живота једне општине је претворио у пиво и има образа да изађе и поново тражи поверење. Какво поверење? За шта? Нема више пива да се попије у Смедеревској Паланци, него да се засуку рукави и да се ради – рекао је Јованов, позвавши грађане да на предстојећим изборима гласају тако да изађу из мрака у који су их довели претходници, а да „у мрак пошаљу оне који том мраку и припадају“.

Истако је да је жеља Срспке напредне странке да у недељу излазност буде што већа и да избори прођу у мирној, фер и демократској атмосфери.

-Паланка је у тешкој ситуацији, има огромних дуговања, живели смо у мраку, без воде и путне инфраструктуре, уништили су нам школе, болницу и сва предузећа, хтели да упропасте генерације које долазе. Ми им то нећемо дозволити. Једном смо их победили, победићемо их сад и сваки следећи пут – рекао је Никола Вучен, кандидат напредњака за председника општине.

Завршној конвенцији присуствовали су председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић, потпредесдник Извршног одбора и координатор за Подунавски округ СНС-а Бранко Маловић, потпредседници СНС-а Миленко Јованов, Милош Вучевић и Марија Обрадовић, као и потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћај и инфраструктуре Зорана Михајловић.

Ј. Шешлак

 

17 thoughts on “КОНВЕНЦИЈА СНС У ПАЛАНЦИ: СТАЛО НАМ ЈЕ ДО СВАКОГ ГРАЂАНИНА

 • 25. marta 2018. at 11:53
  Permalink

  Jer bila i Jasna sa svojim SNS lopovima?

  Reply
 • 23. marta 2018. at 00:42
  Permalink

  Браво мајстори. Придружујем се вашим напорима да подсетите Србе да су окупирани. Преласком на латиницу признајете да је Србија окупирана држава и да почињете борбу за њено ослобођење у илегали. Ваша борба против НАТО и ЕУ фашизма није незапажена и биће награђена када за то дође време.
  Ћирилицу у Србији користе само наивни који мисле да је Србија слободна независна и суверена држава. Праве патриоте прво признају чињенично стање (окупацију) а онда започну борбу васпитавања свеколиг српства да је под суровом окупацијом наследника аустругарске монархије и НДХ.
  Аустроугарска монархија је вешала оне који су писали ћирилицом 1916 до 1918. а НДХ је све који су споменули ћирилицу сла у Јасеновац да им се грло посече.
  Смрт фашизму – Слобода Србији.
  Издајници знају своју тужну судбину.

  Reply
 • 23. marta 2018. at 00:33
  Permalink

  Заокружи број 1 јер убедљива победа СНС у Паланци је знак да ће за пар месеци катастрофално изгубити изборе на републичком нивоу.
  Тако је било на локалним 2008 и сада ће исто бити. Паланчани су сигуран политички барометар. Ко победи у Паланци у Србији губи.

  Reply
 • 22. marta 2018. at 23:05
  Permalink

  Moja prijateljica Daka za gradonacelnika
  sifra tesla tisla,

  Reply
 • 22. marta 2018. at 21:48
  Permalink

  Sta mislite da li je Sarkozi planirao ovo sto mu se desava? Stosica za gradonacelnika, a nadlezne institucije~sluzbe da ispitaju gde su narodne pare,a i zloupotrebe i druge mahinacije onih koji su odgovorni.

  Reply
 • 22. marta 2018. at 21:07
  Permalink

  Gospodin Stosic za predsednika opstine, stara bratija prekoputa !!!

  Reply
 • 22. marta 2018. at 17:45
  Permalink

  Bravo za našeg Deju Stošića! U finom je i aktuelnom društvu! Znači, poštuju ga!

  Reply
 • 22. marta 2018. at 17:42
  Permalink

  Crni Cokiću, prvo te izbacili tvoji Palančani, a sada će i Smederevci zajedno sa onu tvoju „lepoticu“ u cvetu mladosti!

  Reply
 • 22. marta 2018. at 17:33
  Permalink

  Jel dete, a koja je ta Jasna što je neki ovdi spominju. Jest da sam malo ostareo, al nešto ne mogu da se setim koja beše Jasna???Jel to ona što je volela da drpne pare, a malo da drpne i Topalka i što su je poslali u istoriju?!

  Reply
 • 22. marta 2018. at 17:13
  Permalink

  Dejan Stošić u društvu ministara i vrha SNSa. Drp Jasna Avramović, koja to beše? Više je se ne sećam!

  Reply
 • 22. marta 2018. at 08:27
  Permalink

  A gde je juce gradonacelnica Jasns Avramovic i narodnik poslanik Radisav Cokic na zavrsnoj konvenciji SNS. Da zaboravio sam oni idu na konvenciju DS i KENE .

  Reply
 • 22. marta 2018. at 01:20
  Permalink

  Branko Malovic i Dejan Stosic tandem za bolje Smederevo.

  Reply
 • 22. marta 2018. at 01:18
  Permalink

  Stosic u krem drustvu. Bravo Dejane

  Reply
 • 22. marta 2018. at 01:17
  Permalink

  Stosic u prvom planu. Domacin, porodican covek i strucnjak, idealan za gradonacelnika.

  Reply
 • 22. marta 2018. at 01:12
  Permalink

  I ja sam bila. Jurim nekog da kupim diplomu pa cu onda u racunovodstvo u vrtic, Jasna mi obecala.

  Reply
 • 22. marta 2018. at 01:08
  Permalink

  Nas buduci gradonacelnik Stosic odmah uz vrh stranke…

  Reply
 • 22. marta 2018. at 01:06
  Permalink

  Odkud Stosic ovde? Pa gde Jasna? Pa ona se kune u Glisica a sad je nema…

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *