GLIŠIĆ: VEST O NAPADU NA MILENKOVIĆA NOTORNA LAŽ

Predsednik izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić tvrdi da je vest o napadu na šefa izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igora Milenkovića ‘notorna laž Vuka Jeremića, Saše Jankovića i Dragana Đilasa’, prenose mediji.
Glišić je rekao da niko nije napao Milenkovića zvanog Mačak, rekavši da je Milenković „lažov“, a da Jeremić, Janković i Đilas, koji su, navodi, takođe lagali o napadu, u Srbiju pokušavaju da uvedu fašizam.
– Srpska napredna stranka će se boriti protiv takvih fašista koji bi da zabranjuju stranke, streljaju i vešaju ljude koji drugačije misle. Boriće se protiv onih koji kažu da ih neko tuče, dok oni sami na svakom mestu napadaju aktiviste, kao što su i napali aktiviste SNS, uništili bilborde i polili farbom automobil našeg kandidata Nikole Vučena – naveo je Glišić za Tanjug.
On je upitao Vuka Jeremića i kako mu se od Vučićeve 16-godišnje ćerke Milice učinio 87-godišnji Soroš.
– Bez obzira na sve besmislene i brutalne izmišljotine Vuka Limunovog Jeremića građani Smederevske Palanke i Srbije neće dozvoliti vraćanje u mračnu prošlost koju pamte po pljački narodnih para, uništavanju preduzeća i punjenju džepova Jeremića, Đilasa i pajtaša, koji su nemilice trošili narodne pare – rekao je predsednik izvršnog odora SNS.

SDN

 

3 thoughts on “GLIŠIĆ: VEST O NAPADU NA MILENKOVIĆA NOTORNA LAŽ

 • 28. marta 2018. at 11:18
  Permalink

  Ja sam napisao taj komentar .Zato sto tako mislim o Darku ,a sta mislim o Jasni uskoro. Pozdrav Dejan Milenkovic

  Reply
 • 23. marta 2018. at 16:24
  Permalink

  Nasmeje li se ponekad ovaj g. Glišić? Izgleda jezivije od Šicera ovako namrgođen.
  A ovaj Dejan što mu se čepari je verovatno „budući gradonačelnik“? Ako će takve da postavlja za gradonačelnike SNS treba da ukine izbore narod nikad za njega i njemu slične neće da glasa.

  Reply
 • 22. marta 2018. at 12:08
  Permalink

  Bravo g-dine Glišiću! Ponosan sam što sam uz Vas sve ove godine. Uvek ste govorili istinu koja se probijala do svakog građanina. Zato su nam izborni rezultati takvi kakvi jesu, i biće još bolji, jer narod zna da prepozna i razdvoji laž od istine. S verom u Vas, partiju i našeg predsednika, za bolju i naprednu Srbiju…

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *