JASNA I NJEN KABINET BOJKOTUJU SNS?

Po saznanju „Smederevskih novina“, Jasna Avramović i kabinet gradonačelnice Smedereva, bojkotuju vanredne lokalne izbore u Smederevskoj Palanci. Naš izvor iz Gradskog odbora naprednjaka u Smederevu tvrdi da „ Jasna Avramović i njeni najbliži saradnici Vlada Abramović, poznatiji po nadimku „Vlada dupe“ i Jasmina Vojinović „Ćuvikara“, iako kao članovi SNS-a, kojima smo ukazali poverenje da obavljaju gradske funkcije, imaju obavezu da dostave sigurne glasove za izbore u Palanci, to do danas nisu učinili“. On tvrdi da Jasna „igra duplu igru“, da sa jedne strane „buši“ SNS u Smederevskoj Palanci, a sa druge pokušava da se u centrali predstavi kao kadar bez koga se ne može, a dokaz za to bi bio eventualno loš izborni rezultat na ovim lokalnim izborima.“
„Imajući u vidu njenu vezu sa Cokićem, palanačkim kadrom, donedavnim predsednikom Opštine Smederevska Palanaka Radoslavom Milojičićem Kenom, te bivšim zamenikom direktora BIA Draganom Markovićem Markonijem, koji se pod lupom nadležnih organa našao upravo po dolasku naprednjaka na vlast, siguran sam da opstruiraju SNS na ovim izborima, jer je reč o ljudima koji nemaju ideologiju već isključivo lični interes“, tvrdi naš sagovornik i dodaje: „ Žao mi je, ali biće razočarani,,jer po istraživanjima SNS će u Palanci napraviti rezultat od preko 60%, a ponašanje doskorašnje poverenice najvećeg gradskog odbora u Podunavskom okrugu u toku ove kampanje, biće predmet analize Izvršnog odbora stranke, koji će, siguran sam u to, utvrditi njeno neangažovanje, bojkot i opstrukciju.“
Naš insajder tvrdi da postaje smešno na koji „providan“ način vrše opstrukciju oni koji su se učlanili u SNS da bi sačuvali dobre plate i fotelje i kao primer navodi Jasninu načelnicu Gradske uprave Milijanu Novaković, koja se na gradskom odboru stranke predstavila kao „samohrana majka“, iako joj je do penzije ostalo godinu ili dve, a „ dete“ joj odavno nije maloletno i zaposleno je, naravno, u javnom preduzeću?! Načelnica je „sprečena“ da učestvuje na izborima u nedelju i zato što po njenim rečima „nikada nije bila u Palanci“, kaže naš sagovrnik i zaključuje: „ali je zato među prvima stala u red da se učlani u stranku, što joj je, verovatno po njenom shvatanju, dalo za pravo da godinama ne plaća račune za grejanje, da je službeni auto vozi na pijacu i da ta „samohrana majka“ ima platu veću od 150 hiljada dinara mesečno. Rekao bi normalan čovek, bezobrazluku nikad kraja, ali kraj je na svu sreću blizu, i kada je reč o izborima u Palanci, i kada govorimo o istrazi Republičkog tužilaštva za organizovni kriminal.“

J.Šešlak

30 thoughts on “JASNA I NJEN KABINET BOJKOTUJU SNS?

 • 7. aprila 2018. at 16:42
  Permalink

  A ja mislio da su to bili lokalni izbori u Smederevskoj Palanci na kojima se izjašnjavaju, slobodnom voljom, građani tog grada.
  Kad ono, „državni projekat od međunarodnog značaja“ u koji mora da se uključi cela „napredna“ stranka sa teritorije Republike Srbije (poželjno je i dijaspora).
  Možda je i Spska lista morala da obezbedi „kapilarne glasove“, sobzirom da u Palanci imaju velike familije… A i prebivališta se imaju kojekuda, tamo i vamo i svuda nas brate ima… (ko da nas prebroji).
  (Svako ima po nekog, samo Milijana nema nikoga u Palanci. E baš šteta, Milijana, ovo Vam je veliki minus, nema više da napreduješ u stranci i tačka…)

  Reply
 • 7. aprila 2018. at 16:00
  Permalink

  Ako me sećanje ne vara, 2012.god, SNS sa PUPS-ovih 2. odbornika imala je 9. odborničkih mandata. Pokret za Smed. je u stranku ušao sa 19. osvojenih mandata. U to vreme SNS u Smederevu je napravljena od nezadovoljnih naprednih radikala, a kasnije je omasovljena i obogaćena raznoraznim preletačevićima. Kakav je to konglomerat mentaliteta, ambicija, poltronizma teško se i zamisliti može.
  Rezultate gledamo na svakom koraku, a u svom tom mulju, Jasna je još i jedina svetla tačka.
  A, kada bi ste pustili građane da glasaju bez raznoraznih pritisaka, ucena na razne načine i da ne nabrajam „demokratske“ napredne metode, a da Jasna ide samostalno, šta mislite kakav bi rezultat bio?
  Čuvajte vi, gospodo, Jasnu jer neće Vučić da dođe da vam pravi organizaciju.

  Reply
 • 23. marta 2018. at 10:34
  Permalink

  Alek, ti si psihički bolestan! Kažeš Jasna Avramović je donela glasove Vučiću. HAHAHA Kažeš ovde kako je Jasna zapošljavala ljude po javnim preduzećima i u gradsku upravu i sada je to neka važna i epohalna stvar lopova Jasne Avramović. Jel su ta javna preduzeća i gradska uprava njena? Jel ona te plate plaća iz svog džepa ili iz budžeta grada i budžeta Republike Srbije? Šta ste vi Jasnini dupeuvlakači, Bogom dani da vladate večno? 15 godina lopovišete i uživate! Uskoro će mnogi od vas da idu u zatvor! P.S. A to što nas naprednjake nazivaš sendvičarima, samo dokazuje da vi Jasnini poltroni nikada niste bili iskreni naprednjaci i da svi trebate da budete počišćeni!

  Reply
  • 24. marta 2018. at 12:24
   Permalink

   Jok nego ste vi doneli glasove. Znamo kako ste se proveli 2012. godine kada je SNS na lokalu dobio duplo manje glasova nego na republičkim izborima, to je bilo pravo mišljenje smederevaca prema kadru koji sada hoće da smenjuje gradonačelnicu. I tvoj komentar samo potvrđuje da vas samo fotelje i beneficije interesuju! Pa ljudi, vi da ste iole sposobni i pametni vi bi se već izborili za neku poziciju a ne bi obigravali ispred Jasnine kancelarije non stop. A sad oni iskreni SNS-ovci a mi Jasnini dupeuvlakači. Ma nije nego

   Reply
 • 22. marta 2018. at 23:03
  Permalink

  Alek,nemas pojma verovatno si dobio dobro placen
  posao a nije te nigde bilo
  ti si onaj ko se stidi SNS
  Daka verovatno sw krije iza tebe

  Reply
  • 23. marta 2018. at 02:00
   Permalink

   Naučen sam da sve u životu mora da se zaradi, pa se tim motom i vodim kroz život. I ne žalim se. A što se SNS- a tiče nema niko prava da mi spočitava, jer najbolje znam koliko sam sebe uložio, koliko se žrtvovao i koliko je moja porodica trpela za svake izbore, od prikupljanja sigurnih glasova, kapilarnih glasova, call centra, odbora itd ( a nije sve ni za javnost). Svojim komentarom samo potvrđuješ moju tezu da se sve svodi da se „pobunjenici“ uglave u fotelje i što bliže budžetu i unosnim poslovima, da svojim ljudima obezbede zaposlenje i sinakure. I to da sve dobiju na tacni tj na izvolte! Znamo te Rašo znamo ko si i šta si, ne moraš da se kriješ iza „Doma Zdravlja“. Znamo na kakve si sve pokvarene igre spreman a zaboravio si na sve što je Jasna uradila za tebe, od vozača do rukovodioca?

   Reply
 • 22. marta 2018. at 10:05
  Permalink

  Sram vas bilo sendvičari! Ona se kao lavica bori za ovaj naš grad a vi je opstruirate samo da bi se na kvarno dočepali vlasti i budžeta. Nju je narod izglasao a ne vas ! Dok je vama gurala poslove i pare i dizala rejting i dovlačila sigurne glasove bila vam je dobra bila je „doktorka“. Ajde priznajte vi što je kritikujete koliko je vas zaposlila u javnoj i pravu? Koliko ste samo prodane duše! Pravda za naš u gradonačelnicu!

  Reply
 • 22. marta 2018. at 06:58
  Permalink

  Pitaju se svi kako je bio sukob
  Bogi i Milijana u kafani

  Reply
 • 21. marta 2018. at 09:32
  Permalink

  Navikla je Jasna Avramović da upravlja sa bivšim predsednikom IO SNSa Radomirom Nikolićem i koordinatorima koje je on postavljao. Jasna ih je kupovala na taj način što ih je postavljala u upravne odbore javnih preduzeća i plus lova pride. Međutim, u njenu korist ne ide to što je pre skoro dve godine postavljen novi predsednik IO SNSa Darko Glišić koji ne toleriše korupciju i kriminal kako van stranke tako ni u SNSu, a pogotovu ne toleriše pokušaj onih koji žele da sami upravljaju SNSom na lokalu bez kontrole centrale SNSa. Jasna Avramović se stalno poziva na nekakve svoje rezultate iz 2012. godina. Jasna, i moja baba je nekad bila devojka, a sada više nije! Ona kada bi sada izašla sa svojim nesretnim pokretom za gore Smederevo ne bi imala više od par stotina glasača od 100.000 koliko ih ima u Smederevu. Za nju bi samo glasali oni koje je pozapošljavala po javnim preduzećima i u gradsku upravu i njihova rodbina.
  Vidim da se ovde u komentarima mnogi žale na Jasnu i Milijanu da maltretiraju radnike Gradske uprave. To je istina! Postavile su neke balavce za načelnike koji se iživljavaju nad radnicima koji već tu rade decenijama. I nije mi jasno kako ti isti balavci mogu za samo par godina radeći u GU mogu od plata da kupe stan?!

  Reply
 • 21. marta 2018. at 09:18
  Permalink

  Kakve su prevare i pljacke u gradskoj upravi na celu sa baba roskom i milijanom imace tu dosta posla za policiju

  Reply
 • 21. marta 2018. at 09:16
  Permalink

  Od dece jadne sto nisu imala pare za hleb pokrale pare od volontiranja jada i beda bedna gde ce im duse

  Reply
 • 21. marta 2018. at 09:13
  Permalink

  U svakoj corbi milijana zaprska baba roskina desna ruka i stricnjak za lopovluke

  Reply
 • 21. marta 2018. at 09:11
  Permalink

  E moja milijana ko te ne zna skupo bi te platio folirantu jedan,u pravu si jedi strucnjak za malverzacije tu ti nema ravnog

  Reply
 • 21. marta 2018. at 09:08
  Permalink

  Milijana mile su ti pare svud si gde ih ima ali si se zaigrala malo vise

  Reply
 • 21. marta 2018. at 09:06
  Permalink

  One se u gradskoj upravi ponasaju ko na pijaci sve ima svoju cenu gde su u pitanju vece mahinacije moguce je pregovarati

  Reply
 • 21. marta 2018. at 09:04
  Permalink

  Tvrdo babe , doslo vreme postenih i casnih a vi to nikad niste ni bile

  Reply
 • 21. marta 2018. at 09:02
  Permalink

  Bojkotuju sve sto je SNS

  Reply
 • 21. marta 2018. at 08:17
  Permalink

  Drp Jasna bojkotuje rad SNS ! Ko je onda drzi na ovako bitnoj i visokoj funkciji?

  Reply
 • 21. marta 2018. at 08:15
  Permalink

  Bolje sto ne radi, ona je bruka SNS-a, narod ne moze ocima da je gleda!

  Reply
 • 21. marta 2018. at 08:14
  Permalink

  Milijana po svaku cenu zeli da ostane nacelnik gradske uprave verovatno da se ne bi otkrilo njeno ucesce u svim mogucim mahinacijama i lopovlucima

  Reply
 • 21. marta 2018. at 08:12
  Permalink

  Kune, ogovara i preti aktivnim clanovima SNS-a ! Samo je zaboravila da je pitanje gde bi bila da nije clan ?!

  Reply
 • 21. marta 2018. at 08:10
  Permalink

  Kradonacelnica je bruka i sramota SNS-a!

  Reply
 • 21. marta 2018. at 08:08
  Permalink

  Baba Roska i njeni saradnici ne bi bili u foteljama da nisu SNS. Sram ih bilo!

  Reply
 • 21. marta 2018. at 07:53
  Permalink

  Molim gospodina Šešlaka da ispita umesanost samohrane majke Milijane u nestanje tendera za uredenje opstinske zgrade . Prica se da je bila jedna firma bila jevtinija za pet miliona dinara ali da je Milijana isla za Bg i da je ta firma odustala pod određenim uslovima. Proveriti takodje dozidjivanje hale za ribarnicu.

  Reply
 • 21. marta 2018. at 00:35
  Permalink

  Baba sa Cuvikarom pokusava da ozivi grupu gradjana ZA GORE SMEDEREVO!!! Samo ide i klevece po Bg. Te joj smeta Malovic,Stošić,Beč,Kiš a najvise Šešlak sto pise istinu!!!!

  Reply
 • 21. marta 2018. at 00:27
  Permalink

  Zaboravili ste da spomenete Mirka Svirka Djurica vecnika za sport i za sve prljave poslove drp Jasne…
  Nezamenjljivi strucnjak masinovodja cije vreme tek dolazi kako sam za sebe kaze…strasno..strasno

  Reply
 • 21. marta 2018. at 00:13
  Permalink

  Bojkotuje i pljuje poverenike (Vesnu , Beca i Dejana) i preti da ce im se svetiti kada otera Branka Malovica… sta je babi milo to joj se snilo… nedelja dan za pobedu a posle toga… baba ce morati da odgovori ba neka pitanja…

  Reply
 • 21. marta 2018. at 00:09
  Permalink

  Onaj koje radio sa Jasnom Avramović i Milijanom Novakovic nece testo da im bude i ako odu i u PAKAO ! Ne znase ko vise maltretira ljude po opštini da li baba Jasna ili samohrana majka Milijana . Sve zlo u opštini potiče od Milijane. Hiljadu puta je gora od Jasne. Koliko puta je sluzbeni auto isao do Bg da joj vozi sina subotom i nedeljom. Reci Mikice vozacu.

  Reply
 • 21. marta 2018. at 00:04
  Permalink

  Bojkotuje sve sto ima veze sa strankom koju nikada iskreno nije ni volela… cim je dosao nepodkupljivi koordinator kome je stranka i Vucic na prvom mestu odmah je pocela da bojkotuje stranku i pokazuje svoje pravo lice. Pokazala je svoje pravo lice… a pokazace ga i stranka u nedelju na izborima.

  Reply
 • 20. marta 2018. at 23:49
  Permalink

  Ne samo da ne radi izbore nego preti ljudima koji rade… danasnje vredjanje gradinacelnice njenog zamenika Bocija granici se sa zdravim razumom… zena Bocija kune sa njegovim zdravljem (?!) zato sto covek skupio glasove i tog dana ce biti kordibator. Hoce li stranka ili neja strucba ustanova reagovati na ovakve ispade?!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *