ДИРЕКТОР БОЛНИЦЕ: РЕКОНСТРУКЦИЈА И УЛАГАЊЕ

У Општој болници „Свети Лука“ доделом награда најуспешнијим службама и појединцима из колектива обележен је Дан ове установе. Пригодну свечаност директор Ненад Ђорђевић искористио је да најави нова улагања у опрему, али и адаптацију објекта, за шта се очекују средства из Канцеларије за јавна улагања. Осврнуо се и на успешно реализоване пројекте прекограничне сарадње у којима је земља-партнер била Румунија.
-У оквиру једног пројекта добили смо најсавременији лапаро-стуб који даје 3Д слику, то је овог тренутка најсавременији лапароскопски стуб у земљи и нико га нема у Србији, као и комплетну опрему за једну операциону салу, она је комплетирана крајем фебруара и хирурзи ће ускоро у њој почети да оперишу. Вредност ове опреме је око 300.000 евра. Други пројекат „Продужи живот“ односи се на побољшање услова живота пацијената оболелих од неуролошких и психијатријских болести. Захваљујући њему за око три месеца добићемо реконструисану зграду психијатрије, која је најстарији зидани објекат у кругу болнице и датира из 1921. године – рекао је директор Ђорђевић.
Он је најавио и комплетну реконструкцију болнице „Свети Лука“.
-Очекујемо од Канцеларије за јавна улагања одобрење средстава за реализаицју пројекта енергетске ефикасности, који подразумева да се ураде све фасаде, кровови, замени столарија, а локална самоуправа ускоро би требало да распише тендер за комплетну реконструкцију целог објекта Опште болнице, Влада Србије је одобрила та средства – додао је Ђорђевић.
Почетком априла Општу болницу требало би да обиђу спољни оцењивачи, у оквиру поступка реакредитације установе, а Ђорђевић се нада да ће „Свети Лука“ успешно завршити овај процес.

Ј.В.

3 thoughts on “ДИРЕКТОР БОЛНИЦЕ: РЕКОНСТРУКЦИЈА И УЛАГАЊЕ

 • 22. marta 2018. at 11:38
  Permalink

  Rasa nije sigurno,nije Ceca,ko to moze biti
  uskoro

  Reply
 • 22. marta 2018. at 11:37
  Permalink

  svi znaju ko je taj vozac

  Reply
 • 21. marta 2018. at 17:51
  Permalink

  Nesa,ahahahahahahahah
  on da obnovi
  tamo se za sve pita vozac,decko od jedne bivse direktorke

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *