DIREKTOR BOLNICE: REKONSTRUKCIJA I ULAGANJE

U Opštoj bolnici „Sveti Luka“ dodelom nagrada najuspešnijim službama i pojedincima iz kolektiva obeležen je Dan ove ustanove. Prigodnu svečanost direktor Nenad Đorđević iskoristio je da najavi nova ulaganja u opremu, ali i adaptaciju objekta, za šta se očekuju sredstva iz Kancelarije za javna ulaganja. Osvrnuo se i na uspešno realizovane projekte prekogranične saradnje u kojima je zemlja-partner bila Rumunija.
-U okviru jednog projekta dobili smo najsavremeniji laparo-stub koji daje 3D sliku, to je ovog trenutka najsavremeniji laparoskopski stub u zemlji i niko ga nema u Srbiji, kao i kompletnu opremu za jednu operacionu salu, ona je kompletirana krajem februara i hirurzi će uskoro u njoj početi da operišu. Vrednost ove opreme je oko 300.000 evra. Drugi projekat „Produži život“ odnosi se na poboljšanje uslova života pacijenata obolelih od neuroloških i psihijatrijskih bolesti. Zahvaljujući njemu za oko tri meseca dobićemo rekonstruisanu zgradu psihijatrije, koja je najstariji zidani objekat u krugu bolnice i datira iz 1921. godine – rekao je direktor Đorđević.
On je najavio i kompletnu rekonstrukciju bolnice „Sveti Luka“.
-Očekujemo od Kancelarije za javna ulaganja odobrenje sredstava za realizaicju projekta energetske efikasnosti, koji podrazumeva da se urade sve fasade, krovovi, zameni stolarija, a lokalna samouprava uskoro bi trebalo da raspiše tender za kompletnu rekonstrukciju celog objekta Opšte bolnice, Vlada Srbije je odobrila ta sredstva – dodao je Đorđević.
Početkom aprila Opštu bolnicu trebalo bi da obiđu spoljni ocenjivači, u okviru postupka reakreditacije ustanove, a Đorđević se nada da će „Sveti Luka“ uspešno završiti ovaj proces.

J.V.

3 thoughts on “DIREKTOR BOLNICE: REKONSTRUKCIJA I ULAGANJE

 • 22. marta 2018. at 11:38
  Permalink

  Rasa nije sigurno,nije Ceca,ko to moze biti
  uskoro

  Reply
 • 22. marta 2018. at 11:37
  Permalink

  svi znaju ko je taj vozac

  Reply
 • 21. marta 2018. at 17:51
  Permalink

  Nesa,ahahahahahahahah
  on da obnovi
  tamo se za sve pita vozac,decko od jedne bivse direktorke

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *