JASNA I COKIĆ PODRŽAVAJU KENU?

Po saznanjima „Smederevskih novina“, u Gradskom odboru smederevskih naprednjaka jedan deo članova te stranke skoro da više i ne krije da se u SNS učlanio radi funkcija i beneficija. To tvrdi naš dobro upućeni izvor iz Gradskog odbora ove stranke, koji za naš portal kaže da je neverovatno da oni koji zauzimaju najviše funkcije u gradu, koji je centar Okruga, skoro ne uzimaju nikakvo učešće u predizbornoj kampanji na lokalnim izborima u Smederevskoj Palanci. Takva vrsta nonšalancije može se protumačiti kao direktna pomoć Radoslavu Milojičiću Keni, tvrdi naš sagovornik i dodaje da je upravo saradnjom sa njim uz pomoć svog prijatelja, Palančanina Radoslava Cokića, gradonačelnica pokušala da „prekomponuje vlast“ u Smederevskoj Palanci, što je dovelo do krize institucija, uvođenja Privremenih mera i raspisivanja vanrednih lokalnih izbora.
„Kad uporedite stvari, videćete da su Jasna i Kena koristili iste metode, kao na primer, „poslovanje“ sa istom firmom o donaciji mobilijara za dečja igrališta, prilikom čega su oštećeni budžeti obe lokalne samouprave, imali su istog „savetnika za investicije“, Simona Apolonija, koji je Palančanima obećavao fabriku lutaka, a Smederevcima „Ćimolaju“, a da ni jedna od ove dve stvari nije realizovana, i slučaj vodovodne infrastrukture, u kojem su sredstva za izgradnju potrošena, a da na planiranim tarsama nije ugrađena nijedna vodovodna cev“ – primećuje naš sagovornik.
Tvrdi i da je bio šokiran reakcijom gradonačelnice koja se pitala „da li je sprovedena javna nabavka(!?)“ prilikom obnavljanja rasvete na palanačkim ulicama, koja nekoliko godina nije bila u funkciji.
Naš sagovornik tvrdi da Jasna Avramović smatra da bi, ukoliko bi rezultat SNS u Palanci bio slabiji od očekivanog, postojala mogućnost da aktuelni koordinatori budu prebačeni u neki drugi okrug, što bi joj dalo šansu da opstane u fotelji gradonačelnika i nastavi da vodi ličnu politiku, stavljajući na najvažnije gradske funkcije rodbinu, prijatelje i komšije.

J. Šešlak

19 thoughts on “JASNA I COKIĆ PODRŽAVAJU KENU?

 • 21. marta 2018. at 17:47
  Permalink

  kraj,dosao kraj
  ovaj upropastio Palanku

  Reply
 • 20. marta 2018. at 17:26
  Permalink

  eto sada videh koje djubre od tužioca me je ganjalo sedam dugih godina za nepostojeće krivično delo i to po nalogu još većeg djubreta koji je bio na vlasti ….. o sudijama neću ni da pričam …bruka za sudstvo i pravni sistem kakav god da je ….. sve je to korumpirano i bez ikakve kontrole …

  Reply
 • 20. marta 2018. at 12:30
  Permalink

  Da me neko ne shvati pogrešno, isto kao i vi i ja sam da se ONA smeni i to što pre… samo se nerviram kao neko ko nije član ni jedne stranke što toliko odugovlačite… nadam se da će oni normalni pošteni Naprednjaci što pre da je oteraju i da napokon postanemo normalan grad….neka vam je sa SREĆOM!!!

  Reply
 • 20. marta 2018. at 10:46
  Permalink

  Aj da se kladimo da Jasna ostaje gradonačelnik dok to ona bude htela! Bespotrebno trošite energiju, vi ste je doveli i držali sve vreme na vlasti a sad vam ne valja. Pa ona je uvek korak ispred vas, jednostavno inteligentnija je od vas, kao „pravih“ Naprednjaka. Ajde više il je menjajte ili ućutite, postajete smešni.

  Reply
 • 19. marta 2018. at 21:54
  Permalink

  Taj je sve napadao
  matori j….

  Reply
 • 19. marta 2018. at 21:53
  Permalink

  Smederevo moje,koga si poslalo da poslanik bude.eeeej

  Reply
 • 19. marta 2018. at 21:50
  Permalink

  Cokic znao da peva ko moravska preperica

  Reply
 • 19. marta 2018. at 15:50
  Permalink

  Ostavka je moralan čin, za ljude koji morala imaju…A Jasna je odavno „morala“ da je podnese.

  Reply
 • 19. marta 2018. at 14:44
  Permalink

  Propali pevač i političar Cokić i propala političarka Jasna Avramović. Dosta ste se nalopovisali. Uskoro idete u istoriju!

  Reply
 • 19. marta 2018. at 12:20
  Permalink

  Voleli se dvoje mladih, baba Roska i deda Cokic interes ih neraskidivo povezao!

  Reply
 • 19. marta 2018. at 12:17
  Permalink

  Nema vise dilova i prevara is….. zajedno

  Reply
 • 19. marta 2018. at 12:17
  Permalink

  Baba Roska gde ti decko? Ajde na orosavanje mace , pa u akciju !

  Reply
 • 19. marta 2018. at 12:16
  Permalink

  Najruznije senilne starkelje

  Reply
 • 19. marta 2018. at 12:14
  Permalink

  Svojim ne angazovanjem na palanackim izborima su pokazali koliko ih interesuje SNS i gradjani to je dovoljan dokaz da njih interesuje samo sopstveni dzep

  Reply
 • 19. marta 2018. at 12:06
  Permalink

  Baba Roska i Cokic kao Boni i Klajd!

  Reply
 • 19. marta 2018. at 11:16
  Permalink

  Jasna, pokvarena si iz dna duše. Dosta je više tvojih laži i manipulacija! Skidajte je po kratkom postupku sa mesta gradonačelnika Smedereva! Zar SNS i Smederevo nemaju boljeg od ove pokvareštine Jasne Avramović?

  Reply
 • 19. marta 2018. at 09:33
  Permalink

  Jaca i Cokic , Kenini saradnici ! Sta reci ,zuta bagra!

  Reply
 • 19. marta 2018. at 09:29
  Permalink

  Ovaj par definitivno radi proti SNS-a ,a na visokim su funkcijama koje su dobili od SNS-a ! Bruka i sramota !

  Reply
 • 19. marta 2018. at 09:26
  Permalink

  Istina! Svima je cudno sto gradonacelnica i narodni poslanik ne ucestvuju i ne daju podrsku SNS- u u Palanci . Ocigledno je da to znaci podrska olosu Keni. Dno dna!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *