MINISTAR NEDIMOVIĆ: VIŠE SREDSTAVA ZA POLJOPRIVREDU

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović istakao je da država pomaže i da će pomagati Smederevsku Palanku, kojoj je potrebno ozdravljenje posle katastrofalne vlasti pod plaštom individualaca iz Demokratske stranke. On je posetio Zemljoradničku zadrugu Azanja, koja postoji 120 godina, ima 13 zaposlenih i 200 kooperanata.
Posle sastanka sa individualnim poljoprivrednim proizvođačima u Domu palih boraca sa Košara, Nedimović je podvukao da je garant ulaganja u poljoprivredu i unapređenje agrara lista „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Smederevsku Palanku, Srpska napredna stranka“, koja će na izbornom listiću na predstojećim lokalnim izborima, zakazanim za 25. mart, biti pod rednim brojem 1.
– Posle pobede liste „Aleksandar Vučić- Zato što volimo Smederevsku Palanku, Srpska napredna stranka“ imaćemo još više prilike da pomognemo ovakvim ljudima koji vredno rade svaki dan, rekao je Nedimović obraćajući se stanovnicima Azanje.
Inače, 2014-te godine iz lokalnog budžeta je za poljoprivredu bilo izdvojeno svega milion dinara, dok je ove godine opredeljeno 20.5 miliona dinara, od čega 6 miliona za nabavku traktora.

J. Šešlak

Comments are closed.