ГЛИШИЋ И МАЛОВИЋ У АЗАЊИ: СНС РАДИ У ИНТЕРЕСУ ГРАЂАНА

Председник и потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић и Бранко Маловић боравили су у Подунавском округу, где су у Азањи, селу у општини Смедеревска Паланка, разговарали са мештанима. Том приликом истакли су да је основни циљ СНС-а да локална власт буде у служби грађана и да се тимски ради на решавању многобројних проблема који тиште житеље паланачке општине. Као приоритет навели су побољшање инфраструктуре, а први међу њима су изградња локалног пута између Азање и Кусатка, као и реновирање и опремање основне школе.
Наглашено је да се Српска напредна странка подједнако залаже за равномеран развој села и градова, те да ниједан сегмент друштва не сме бити запостављен. Грађани су исказали уверење да СНС као најјача и најорганизованија странка може ову Општину, која је током владавине Демократске странке доведена до руба пропасти и сврстана у најгоре примере ненаменског трошења буџетских средстава, да поведе у правцу напретка, како би се вратила у круг локалних самоуправа које су синоним развоја и успешности, којима је некада припадала.
Осим Глишића и Маловића у Азањи је био и директор ЈП „Путеви Србије“ Зоран Дробњак, како би се на лицу места уверио у лоше стање инфраструктуре у овом делу Смедеревске Паланке.
Овом приликом назначено је да ће почетак пролећа у Општини на Јасеници бити обележен радовима на саобраћајној инфрструктури, те да ће добро успостављена сарадња са републичким надлежним органима омогућити санацију и реконструкцију већег броја улица и у граду, али и на сеоском подручју паланачке општине.

Ј. Шешлак

Comments are closed.