GRADONAČELNICE, IMA LI KRAJA LUDILU?!

Kako saznaju Smederevske novine, kabinet gradonačelnice dao se u poteru za potpisima odbornika. „Nikom nije jasno koji je smisao prikupljanja potpisa, jer ako si gradonačelnik, podrazumeva se da imaš skupštinsku većinu“, kaže naš sagovornik dobro upućen u dešavanja u odborničkom klubu SNS-a u Smederevu i dodaje, „posebno je situacija šizofrena, s obzirom na to da Jasna tvrdi da ima podršku Vučića, pa ako je tako, čemu potpisi za bilo šta“.
Ranije je deo odbornika iz redova SNS-a počeo prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnice Avramović, nezadovoljni što se odluke važne za funkcionisanje lokalne samouprave donose u kabinetu gradske kuće, ali o njima ne raspravlja na gradskom odboru, što je normalna praksa svih velikih stranaka godinama unazad. Pojedini, zato, tumače poslednji potez gradonačelnice koja prikuplja potpise za sebe samu, kao pokušaj da se izbori za opstanak u udobnoj fotelji. „Kada je reč o njenoj fotelji, spremna je da žrtvuje sve oko sebe, uključujući i najbliže saradnike“, tvrdi naš sagovornik. On dodaje i da je „potpuno nerazumno da se neko kome su puna usta priče o brizi za grad, toliko grčevito otima za funkciju na kojoj se, inače nije bog zna kako proslavila, dok gradske službe potpuno ne funkcionišu. Normalan i pristojan čovek bi u interesu grada i Smederevaca do sada odavno podneo ostavku, čime bi i stranci kojoj pripada i građanima pokazao i dokazao da iskreno vodi računa o njima“, tvrdi naš sagovornik i zaključuje, da „ludačka atmosfera koju oko sebe pravi gradonačelnica pravi štetu svima, politički, urušava ugled SNS-a, praktično, građani žive u blokadi javnih službi, jer gradonačelnica više ne može da zakaže skupštinu pošto je izgubila većinu, jedino ona bezobzirno uživa i lumpuje po kafanama krčmeći ovo malo budžetskih para na svoje hirove“.
Zanimljivo je, međutim, da su pored par do sada skupljenih potpisa, svoje potpise stavili i odbornici kolaicionih partnera, koji nisu članovi SNS-a, poput Mirka Škrbića i Bojana Kostića (SPO) ili Bogoljuba Spasojevića (Pokret za Smederevo), iako je njena namera da taj spisak uputi stranačkim organima SNS-a u Beogradu.

J.Šešlak

19 thoughts on “GRADONAČELNICE, IMA LI KRAJA LUDILU?!

 • 2. marta 2018. at 20:36
  Permalink

  Jasna pusti RASU direktora Doma zdravlja da bude gradonacelnik a Boci i dalje zamenik, da zavedu red i disciplinu, kad ti NEZNAS !!!

  Reply
 • 2. marta 2018. at 08:41
  Permalink

  Baba zakazi skupstinu ako smes!

  Reply
 • 2. marta 2018. at 08:39
  Permalink

  Baba Roska izgubila kompas! Svi beze od nje! Malo miseva joj mili oko nogu ,ali to je bas bas malo!

  Reply
 • 2. marta 2018. at 08:14
  Permalink

  Da li je drp Jasna jos uvek clan SNS-a? Ponasa se kao da nije!

  Reply
 • 2. marta 2018. at 08:12
  Permalink

  Hoce li neko objasniti o cemu se radi? Zasto baba juri i preti po gradu?

  Reply
 • 2. marta 2018. at 08:09
  Permalink

  Odbornicima preti otkazima! Stop nasilju!

  Reply
 • 2. marta 2018. at 08:08
  Permalink

  Upropastila je sva javna preduzeca, opsti haos. Svuda se radi nezakonito!

  Reply
 • 2. marta 2018. at 08:07
  Permalink

  Baba Roska na sve moguce nacine pokusava da opstane! Nemoguca misija!

  Reply
 • 2. marta 2018. at 08:02
  Permalink

  Jadna je ta gradonacelnica , a jos jadniji potpisi koji se iznudjuju pretnjom !

  Reply
 • 2. marta 2018. at 07:58
  Permalink

  Sve aktivnosti koje sada preduzima su poslednji trzajevi da što duže ostane na mesto Gradonačelnika,time odlaže kontrolu poslovanjagradske uprave i javnih preduzeća grada,i to nije zagarantovano da će da uspe. Zna ona da ima mnogo da objašnjava o nezakonitoszima a što je objavljeno na portalima. Ovo što radi sa prikupljanjem potpisa je samo njoj štetno,samo to nju još niko nije obavestio.

  Reply
 • 2. marta 2018. at 07:46
  Permalink

  Opet ucene i pretnje odbornicima i njihovim porodicama! Jedino tako drp Jasna dobija potpise podrske! Horor!

  Reply
 • 2. marta 2018. at 07:44
  Permalink

  Gradonacelnica sakuplja potpise podrske! Paradoks! Zasto ih sakuplja? Cega se plasi?

  Reply
 • 2. marta 2018. at 00:11
  Permalink

  Uvedite privremene mere i prinudnu upravu!

  Reply
 • 2. marta 2018. at 00:07
  Permalink

  Ova Jasna luda ko struja. Valjda ćemo uskoro da joj vidimo leđa.

  Reply
 • 1. marta 2018. at 23:55
  Permalink

  Jasna, izgubila si kredibilitet u centrali SNSa. Tako da možeš da šalješ šta hoćeš gore. Šalješ SNSu potpise odbornika iz redova Pokreta za Smederevo: Mitrovića, Zage, Mačora, Disića, Bogija, Magareta,…Misliš da oni u centrali SNSa nisu upoznati sa profilima tih ljudi? Nemoj Jasna da se više brukaš i da te polupismene ljude zamajavaš više. Budi jednom pametna u svom životu i shvati da ti je došao politički kraj! Dat ti je mali vremenski prostor da se koliko toliko časno povučeš sa mesta gradonačelnika! Jasna, podnesi ostavku!

  Reply
 • 1. marta 2018. at 23:20
  Permalink

  Majstor manipulacije, ali vas to dame i gospodo iz SNS u Smederevu ne amnestira od odgovornosti. Da, odgovornost je vaša za sve što je loše uradila, jer sve je radila u vaše ime. Došlo vam iz d.peta u glavu, lepo, da niste malo zakasnili. Dugo ste nemo posmatrali kako devalvira sve ono što je vaš lider uradio za Smederevo. Baš ste ga obrukali, dozvolivši joj da obruka sve nas.

  Reply
 • 1. marta 2018. at 23:19
  Permalink

  Od broda koji tone treba da bezis sto dalje, u suprotnom ce te povuci sa sobom na dno.
  To je poruka onima koji misle da im je Jasna prijatelj. Nekada treba doneti vaznu odluku u zivotu, i ako ti se ona ni najmanjr ne dopada, kako bi se povukao u tisini i dostojanstveno , vodeci se pritom interesima po grad, vodeci racuna i o svojim saradnicima. Sve ostalo se moze tretirati kao samoljublje i sebicnost.
  Tuzna ce biti njena sudbina.
  A najvece razocaranje ce morati da istrpi od svojih dugogodisnjih bliskih saradnika.
  Tako to ide, jer ovo je brdovita zemlja na Balkanu.

  Reply
 • 1. marta 2018. at 22:42
  Permalink

  Neočišćeni putevi – komunalne službe spavaju, potpisi se uveliko skupljaju, da li ti mirno spavaš Jasna!?

  Reply
 • 1. marta 2018. at 22:38
  Permalink

  To je melanholija, nije monotonija, bolest koja probija sve moje blokade….

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *