JASNINO BAHATO RASIPANJE BUDŽETA

Više od pola miliona dinara koštala je sinoćnja lumperajka Jasne Avramović. Nikom, čak ni učesnicima tog besmislenog hepeninga nije jasan povod za okupljanje oko 500 zvanica, koliko ih je bilo prošle večeri u smederevskom restoranu „Holivud“ na „druženju“ kome je prisustvovala i gradonačelnica. Bez obzira šta je bio povod celovečernjeg uživanja „uz muziku i vino“ , prva dama sve vreme je pokušavala da ostavi utisak srećne, vesele i zadovoljne osobe, iako je pre samo nepunih nedelju dana ostala bez podrške u lokalnoj skupštini.
Nezvanično, sinoćnje „veselje“ organizovali su aktivi žena. Za „ulaznicu“ na „invent“ dame su izdvojile po 500 dinara, dok su razliku u ceni do punog menija u restoranu, pokrila upravo udruženja žena i penzionera, a novac su, kroz određene raspodele, najverovatnije prethodno dobila upravo iz budžeta grada Smedereva. Hit večeri, u izvođenju poznate “Zvezde granda” Milana Topalovića Topalka, bio je: “Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine”, a poznate stihove uglas su pevale vremešna gradonačelnica i prisutne gospođe.
Proslave bez povoda nisu odlika ozbiljne političke opcije kakva je Srpska napredna stranka, ali se dobro zna da su ovakvi „hepeninzi“ svojstveni bahatoj gradonačelnici, koja na taj način pokušava da oko sebe okupi i uz sebe zadrži što veći broj ličnih pristalica i simpatizera. To je posebno izraženo bilo u periodu kada je Jasna Avramović „gradila“ mrežu svog Pokreta za Smederevo, a s obzirom na trenutnu nezavidnu poziciju u stranci u koju je prešla pre pet godina, nije isključeno da je ponovo pristupila aktiviranju svoje omiljene grupe građana.
Naš sagovornik iz Gradskog odbora SNS tvrdi da je Jasna Avramović koristila stranku za ličnu promociju i jačanje Pokreta za Smederevo, naravno koristeći gradski budžet, koji je, kao, raspodeljivala nevladinim organizacijama, pre svega, nekakvim udruženjima žena i fantomskim sportskim klubovima, a reč je, u stvari, o aktivistima njenog pokreta. Sastanci tih organizacija su u stvari sastanci Pokreta za Smederevo koji je uništavao grad kada god su bili na vlasti, tvrdi naš izvor i dodaje, oni su glasali za rafineriju koja nikada nije postojala, oni su koristili budžetska sredstva kojima su preko narodne kancelarije kupovali birače, na kraju su se učlanili u SNS da bi ostali na vlasti. Nećemo joj dozvoliti da sve uspehe koje je Vučić postigao u Smederevu, od dovođenja PKC-a do spasavanja Železare, pripiše sebi i svojoj bulumenti. Pogledajte imena funkcionera u Gradskoj upravi i javnim preduzećima i uočićete da je manje-više reč o istim osobama koje su na tim mestima još od od 2008. godine, zaključio je sagovornik “Smederevskih”.
Umesto nerazumnog trošenja novca na „iće i piće“ bez ikakvog razloga, možda bi bilo pametnije da su ta sredstva iskorišćena da se, na primer, pomogne našoj sugrađanki koja je samohrana majka maloletnog deteta, a koja je u požaru pre mesec i po dana ostala bez krova nad glavom.

J. Šešlak

76 thoughts on “JASNINO BAHATO RASIPANJE BUDŽETA

 • 27. februara 2018. at 23:28
  Permalink

  Siroka lajna, kod Baba-devojke!!!

  Reply
 • 26. februara 2018. at 22:17
  Permalink

  Skup je napravila da bi se odrzala od velikog medijskog bombardovanja. Dakle I taj skup je silom prilike nabijen tu kako bi se desio. Ucenjivala zene da se pojave. Zasto nije zvala sve iz odbornicke grupe SNS? Zar ona nije u partnerstvu sa SNS-om?????
  Baba se obezbedjuje, posle AV ode stranka na nulu, baba je ta koja ce da nastavi saradnju I vladavinu ali sa zutacima kao.nekada verovatno….
  Slihtara ce se uvuci medj svim g******!

  Reply
 • 26. februara 2018. at 17:24
  Permalink

  Jasnu Avramović treba razrešiti po hitnom postupku sa mesta gradonačelnika. Odbornici koji ne žele da glasaju za to, jednostavno ih označiti da nisu naprednjaci, kao što nikada nisu ni bili, sem formalno. Prepoznali smo ih odavno, kao i Jasnu da su u SNS samo da bi prudužili svoju vlast i drpisanje građana Smedereva. Nema više razloga da se ona i ta njena malobrojna bolumenta čašćavaju sa daljim vladanjem Smederevom. Jasna Avramović je mnogo puta u protekle 4,5 godine koliko je u SNSu pokazala da ne poštuje SNS. Naprednjake je izolovala od samog početka, nije ih aplicirala u vlasti, prosto nema ih nigde. Ulaskom u SNS u junu 2013. godine samo je nastavila sa svojim lopovlukom, kombinacijama i daljim zapošljavanjem svoji rođaka, prijatelja, prijatelja prijatelja, komšija i naravno onih za novac ili za neku drugu ličnu korist. Šlag na tortu je bio prošle godine kada je omalovažavala novog predsednika IO SNS kao i koordinatore koji su poslati u Smederevo sa ciljem da urede SNS SD kao i stanje u Smederevu. Od tih isith koordinatora dobila još jednu šansu, ali nije je iskoristila. Ona je jednostavno poremećana i umislila je da je ovde Bog. Jedino se plaši predsednika Vučića, jer realno samo on u ovom trenutku može u kratkom roku da joj okonča karijeru i pošalje je tamo gde joj je i mesto, u zatvor. Shvativši da centrala SNSa ne želi da je više podržava u onome što sam sve predhodno naveo, kao i činjenice da je predsednik Vučić rešio da se u narednih godinu dana povuče sa mesta predsednika SNSa, kao i ponovnog povratka na političku scenu njenog dragog prijatelja Đilasa, Jasna Avramović ponovo pokušava da oživi neke duhove iz prošlosti, tako što ponovo učestalo organizuje proslave i krkanje pečenja sa nekim njenim propalim sledbenicima. Jasna, nikada nisi imala politiku, već si glasove skupljala manipulacijom, lažima, kupovinom i nekontrolisanim zapošljavanjem po Javnim preduzećima i GU, čime si enormno oštetila bužet grada i RS. Samo što ovoga puta nemaš šanse, jer su te žitelji Smedereva pročitali, a i malo ti i godine i psihofizičke sposobnosti to ne dozvoljavaju. Molim nadležne da je u što kraćem roku smene sa mesta gradonačelnika!

  Reply
  • 26. februara 2018. at 21:49
   Permalink

   Naprednjaku,zaslužuješ za napisani komentar poštovanje!

   Reply
 • 26. februara 2018. at 11:21
  Permalink

  Izbezumljena baba Roska u ekstazi sa Ćuvikarom-svojkim prilepkom, bezpovodno lumpuju, a sprema im se čišćenje iz Gradske uprave…što bi rekao Bili u filmu maratonci „Marš napolje bando pokvarena“.

  Reply
 • 26. februara 2018. at 01:55
  Permalink

  Pevanje Jasne i Ćuvikare „Ne može nam niko ništa…“ , jer to znači da Jasna može i dalje da lopoviše i da joj niko ne može ništa?!

  Reply
 • 25. februara 2018. at 15:56
  Permalink

  Brate Maloviću dolazi sto pre u Smederevo!!!! Ako ne budes došao uskoro ovde ima da bidne gore nego u Smederevsku Palanku. Jasna baba radi isto sto i KenA u Palanku.

  Reply
 • 25. februara 2018. at 14:46
  Permalink

  Ej, svaka joj cast. Ona je vise ucinila za opoziciju od same opozicije. Ona radi na tome da unisti rejting SNS-a i naseg predsednika Vucica, da se na izborima pojavi kao lider Pokreta za Smederevo, sto je oduvek i bila, i da posle objasnjava Vucicu kako je SNS bez nje u Smederevu mrtav.
  Koiko sam informisan na proslavi su mnoge zene.trpale hranu i pice u torbe i nosile kuci. Jedna krajnje ponizavajuca situacija i za SNS i za grad.

  Reply
 • 25. februara 2018. at 14:29
  Permalink

  Baku bas poterlo sa slavljem ,sinoc je bila vesela i igrala na proslavi firme Tomi Trade. Kad te hoće hoce te. Sto bi Pepe rekao posle serije ide karoserija. A izgleda da baka nije čula za taj fazon!!?

  Reply
 • 25. februara 2018. at 10:39
  Permalink

  Zar je kadrovski potencijal SNS u Smederevu samo u vređanju jedne dokazano bolesne žene?! Možete li konačno da je sklonite i da je naterate da plati za svako nezakonito postupanje u toku svoje vladavine, za sve osiromašene i ponižene, za najgori imidž koji Smederevo ima u državi od vajkada??? A ako to niste u stanju, gospodo iz SNS, idite, sklonite se, ne ubijajte nas kao što nas ona ubija godinama!!! I prestanite da se krijete iza Vučića, jer, onda ispada da je Vučić NIKO u Smederevu!!!! Ključno pitanje je gospodo iz SNS: ko ste vi i koga predstavljate?

  Reply
  • 26. februara 2018. at 10:35
   Permalink

   Jedini pravi komentar u zadnjih nekoliko meseci

   Reply
 • 25. februara 2018. at 08:39
  Permalink

  Jasna, sta god da bude, ti u zgradu Gradske uprave vise nikada neces dolaziti na posao! Bolje ti je da sama das otkaz, jer ces svakako biti smenjena. Provlacicete kroz novine, po sajtovima i drustvenim mrezama… To ume da bude vrlo nezgodno. I frustrirajuce. Znas kako si ti lepo savetovala one koje si htela da oteras iz Gradske uprave? Secas se kako si bila jaka, nabusita? Bezobrazna i bahata… A sada, sta je ostalo od tebe? Sta? Nije ostalo nista! Izlapela, pocrnela i namrgodjena babetina izgubljenog pogleda. E, sada je doslo nase vreme. Skloni se da te vise ne gledamo. Sto vise odugovlacis – vise ce te boleti kada tresnes.

  Reply
 • 25. februara 2018. at 08:02
  Permalink

  Zasto one njene „Nase novine“ ne objave nesto? Ili onaj „Nas glas“ koji je ponovo aktivirala? Ili ona njena „Kopernikus“ televizija? Neka puste prilog sa proslave. Sigurno su isli da jedu i piju. I da se dive babi. Jesu li objavili da nije imala kvorum na poslednjoj skupstini? Ne, ti novinari sluze da zaludjuju ovaj narod i da babu predstave da je „normalna“. Da, i da Topalka novinarke vataju za dupe. To im je verovatno najveci uspeh u jadnoj, poltronskoj karijeri… Bravo, Seslace! Cuvas cast novinarstva u Smederevu.

  Reply
 • 25. februara 2018. at 07:41
  Permalink

  Gde su joj Milijana i Sladja? Njene omiljene izvrsiteljke prljavih poslova i necasnih radnji. Verovatno ce Milijana da potpise racun, posto baba nista ne potpisuje. Ne vidim njih dve na ovim slikama. Ili su se sakrile u misiju rupu..? Mozete da se krijete koliko hocete, sada vam je kasno za sve.

  Reply
  • 25. februara 2018. at 21:20
   Permalink

   Koliko vidim, Slađkica hvata talas za distanciranje pa šeruje tekstove sa Korupcije! Da ne veruješ…

   Reply
 • 25. februara 2018. at 07:29
  Permalink

  Kao i uvek, njene slepe poslusnice. Bila je i ona Jelena sto je bila predsednica Gradskog odbora SPS-a (ili je sada potpredsednik), dovela iz nekog svog sela 20 zena. Posle Brance daje neke izjave!? Oni je drze na vlasti. Sram ih bilo! Da nije Vucica, odavno bi bili opozicija! I u drzavi i na lokalu. Treba hitno rasturiti tu koaliciju!!!

  Reply
 • 25. februara 2018. at 07:18
  Permalink

  Ovo je strasno sta se radi. Parada pijanstva i kica. Omamljene zenetine napadaju ovog mucenika Topalovica. Boze sacuvaj! Inace, 85 posto zena koje su bile tamo, su sa sela. Ne delim ljude po toj osnovi, ali se vidi malogradjanstina…

  Reply
  • 26. februara 2018. at 16:24
   Permalink

   Svaka cast divnim zenama sa sela. Inteligentne, bistroumne, ponosne, odane, nepotkupljive… One sigurno nisu bile sa ovom. U „Holivudu“, je l’ te? One idu na otmenija mesta i biraju drustvo. Ovo sto je bilo tamo je basibozluk, od zla oca i jos gore matere. Sve malogradjanke iz SPS-a i Pokreta za Smederevo. Da ih je neko pitao kako se zove reka koja tece tu pored „Holivuda“, verovatno bi rekle Morava. Ili Konjska.. Za 200 evra u PKC-u prodale bi dusu djavolu. Sada su jos videle „Holivud“. To je vrhunac njihovih jadnih i promasenih zivota. Sve se vidi na fotografijama. Komentar je nepotreban. Pozdrav i podrska damama sa sela koje nisu bile na ovom Jasninom oprostajnom poselu.

   Reply
 • 25. februara 2018. at 01:59
  Permalink

  Džabe radiš kampanju, podmićivajući izgladnele babe, kad si pukla i odlepila skroz. Kad bude Malović čuo šta radiš sa parama građana, neće ti pomoći ni taj vračar što ti neizbija iz kabineta!

  Reply
 • 25. februara 2018. at 01:53
  Permalink

  Iz besa i bezumlja uz cvrkutanje grandovca-Topalka, Roska i Ćuvikara provode poslednje dane vladavine, i odlazak u politicku proslost jer su se gradjanima njihove kombinacije i prljave radnje toliko ogadile da ne mogu vise ocima da ih gledaju! Umno poremeceni infektolog i propala uciteljica alkoholisane odaju primer kako funkcionise grad Smederevo sistemski urnisan i osakacen decenijama…

  Reply
 • 25. februara 2018. at 01:46
  Permalink

  Izfrustrirana bakuta sa svojom prvom pratiljom, Jasminom Vojinovic-Cuvikarom ex DS, made in Lugavchina, luduje i cupka po kafanama i trosi novac gradjana Smedereva na gluposti, bez povoda, nakon sto je u skupstini njen kvorum doveden u pitanje? Izgleda da se sprema za politicku penziju cim je okupila 600 baba da je isprate…nema podrsku gradskog odbora, nema podrsku centrale, molim lepo, baba idi u Soko banju u vikendicu i nevracaj se…..

  Reply
 • 25. februara 2018. at 00:28
  Permalink

  A invalidi za godisnju skupstinu jedva da su imali kiselu vodu… SRAM TE BILO GRADONACELNICE…

  Reply
 • 24. februara 2018. at 23:46
  Permalink

  Jagnjici, prasici, proslave…ova zena nas vraca u prosli vek! Svi idu napred a mi unazad!

  Reply
 • 24. februara 2018. at 23:44
  Permalink

  Dve lujke sa sastale i vode grad , vrlo nakaradno i kriminalno !

  Reply
 • 24. februara 2018. at 23:42
  Permalink

  Ne mogu da verujem sta nam se desava u gradu! Kada odlazi ovaj cirkus ?

  Reply
 • 24. februara 2018. at 23:37
  Permalink

  A sta o ovome kazu Bosanci?

  Reply
 • 24. februara 2018. at 23:35
  Permalink

  Dok svi posteni gradonacelnici i funkcioneri stede drp Jasna nemilosrdno trosi bubzet pravi neke proslave svakog drugog dana! Da li predoseca kraj pa zeli da ga unisti!

  Reply
 • 24. februara 2018. at 23:34
  Permalink

  Ocekujemo slicnu zurku i za 8mart.Hvala za sinoc

  Reply
 • 24. februara 2018. at 23:32
  Permalink

  Poz od zena Badljevice

  Reply
  • 26. februara 2018. at 16:28
   Permalink

   I vi da izadjete iz te selendre. Ali, selendra iz vas nikad nece.

   Reply
 • 24. februara 2018. at 23:31
  Permalink

  Bravo za nas.Zene SPS-a

  Reply
  • 26. februara 2018. at 16:35
   Permalink

   Da li je mogao gluplji komentar od ovoga!? Glasao sam za tu stranku godinama! Ne potpisuj njeno ime ispred svog nakaradnog komentara. Ko si ti da predstavljas SPS!? Sigurno nisi bila tu posle 5. oktobra. A sada se javljas. Iz Holivuda, a? Kada si se najela i napila. Idi kod ove propale Jasne, ostavi ti SPS na miru.

   Reply
 • 24. februara 2018. at 23:30
  Permalink

  Cuvikara i baba Roska i smesno i tuzno i odvratno i strasno i izaziva nagon za povracanje!

  Reply
 • 24. februara 2018. at 23:29
  Permalink

  Super je bilo.Svaka cast

  Reply
 • 24. februara 2018. at 23:27
  Permalink

  Sta je ovo? Ima vise pretpostavki: zene slave ne zna se sta, slavi se rodjendan Vladi Dupetu, gerijatrija slavi i ispracaj baba Roske u politicku.penziju! Ako neko zna sta se slavilo neka napise!

  Reply
  • 25. februara 2018. at 01:32
   Permalink

   Slavi se 25odbornika u plavoj sali..Prosla je krug ovaj put… Ide dalje… A za sledecu skupstinu?! Ako je bude do tada gradonacelnica

   Reply
 • 24. februara 2018. at 23:21
  Permalink

  Hoce li neko da nam objasni sta ova baba slavi? Mislim da mi poreski obveznici treba da znamo!

  Reply
 • 24. februara 2018. at 23:00
  Permalink

  Ove dve najavile novo slavlje pod nazivom “ Proslava 8. marta GU“ za petak, 9.marta… Navucene na zurke

  Reply
  • 25. februara 2018. at 11:22
   Permalink

   Oprostajna zurka. Da se izljubi i isplace sa Milijanom i Sladjom. Ali, vidjace se one jos. Na mnogo egzoticnijim destinacijama. U sudu, tuzilastvu, u Pozarevcu…

   Reply
 • 24. februara 2018. at 22:57
  Permalink

  Boze , koje ludilo mozga! Dno dna!

  Reply
  • 25. februara 2018. at 11:24
   Permalink

   Trenutno izasle iz sela. Al’ selo iz njih nece nikad!

   Reply
 • 24. februara 2018. at 22:56
  Permalink

  Gde sam ja na slikama
  ostajem nacelnik,direktori mi obecali
  zivela jasna

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:56
  Permalink

  Cuvikarin Pokret koji finansira grad…

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:52
  Permalink

  Mirko i Misa nisu bili,ne valja nesto

  Reply
  • 25. februara 2018. at 01:30
   Permalink

   Mirko ne moze ispred svih da broji pare od ulaznica… Naravno da nije dosao

   Reply
 • 24. februara 2018. at 22:51
  Permalink

  Nisam hteo da idem,zvali me 100 puta
  necu,tone brod

  Reply
  • 25. februara 2018. at 01:28
   Permalink

   Neces kad si sve starije gospodje… Ti za piletinu vise

   Reply
 • 24. februara 2018. at 22:42
  Permalink

  Sklanjajte baba Rosku , izgubila je kompas!

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:41
  Permalink

  Dosle zene za 500din da se najedu i provedu, neke dobrovoljno ,a neke na silu!

  Reply
  • 25. februara 2018. at 11:29
   Permalink

   A ko platio razliku do 1.900!? Pa, mi Bato! Mi budaletine! One jedu, piju dok mi nemamo leba da jedemo!

   Reply
 • 24. februara 2018. at 22:40
  Permalink

  Skupio se mulj na dnu! Tako je bilo sinoc!

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:39
  Permalink

  Gospodine Seslak poceli ste da zabranjujete komentare koji su 100 posto istiniti ono sto vam se svidja vi objavite a ono sto ne nema mu ni traga ni glasa

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:38
  Permalink

  Bahato trosi novac jer ga nije zaradila! Lako je tudjim k…..po koprivama mlatiti!

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:37
  Permalink

  Najuriti drp Jasnu sto pre, ima da unisti grad ko Kena Palanku !

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:36
  Permalink

  Siroko kod babe! Trosi budzet kako hoce!

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:31
  Permalink

  Jasna Avramović je prevršila sve mere. Nije zaslužila više da bude gradonačelnik. Ako ovaj komentar slučajno pročita neko od moćnih i uticajnih ljudi, molim Vas smenite ovu bahatu Jasnu.

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:30
  Permalink

  Alal vera, alal vera kada mozes tako ti da zivis a grad ti umire polako! :'(

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:30
  Permalink

  Oprostajna zurka sa svojim vrsnjacima.

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:26
  Permalink

  Sta vam je,pola doslo dzab druga polovina mrzi Jasnu
  svi to znamo,za nju ne glas vise ni ona sama

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:26
  Permalink

  Za rodjendan se muskarcima ne poklanjaju babe…

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:23
  Permalink

  To je Cuvikara tesi…Kao nije izgubila podrsku ljudi iz Smedereva jer su dosle silne babe. Realna slika je da su dosle da potrpaju kolace u torbe, da pobegnu iz kuce da bi jele masno i da se ispricaju jer je hladno po klupama u parku

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:21
  Permalink

  Senilne babe mozda vise platile ulaz

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:13
  Permalink

  Skupstina za proslave ne glasa i nece glasati

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:09
  Permalink

  Poslednji put ti kazem zbogom…
  nece dugo,drzimo se

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:06
  Permalink

  Ljudi, ona se svima nama podsmeva i zajebava nas. Mislim da je zrela da ode sa mesta gradonačelnika. Sa ovim činom ona mora podhitno da se smeni sa najviše funkcije u gradu! Povereništvo SNSa mora u najkraćem roku da zaseda i da donese odluku o njenoj smeni. Žitelji Smedereva sve više osećaju gnev prema ovakvim postupcima Jasne Avramović!

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:04
  Permalink

  sta je ovo,mi ne glasamo vise

  Reply
  • 25. februara 2018. at 11:39
   Permalink

   Kakav SPO, LDP..!? To su najvece prodane duse! Za ovu rospiju bi sve dali. Onaj Bojan, Gaca i ostali njihovi. Zaposlila ih baba u Javno stambenoj agenciji, a mi osnivaci SNS-a idemo u nadnicu i zivimo od danas do sutra! Da ne pricamo o Bociju, Krci, Joci i drugima. Sramota sta SNS dozvoljava.

   Reply
 • 24. februara 2018. at 22:03
  Permalink

  Prava pravcata sramota,lumperaj,hrana
  i da ste me zvali ne bi me videli
  skolama mrvice vi lumpujete
  sramota

  Reply
 • 24. februara 2018. at 21:59
  Permalink

  Dok predsednik Vučić „bije“ glavu 24 časa počev od Kosova pa do ekonomije i trpi pritisak od najjačih sila sveta, a da ne govorim koliko gleda da se uštedi na svakom dinaru, ti 2 puta za 5 dana praviš lumperajke i bahanalije. Neka mu neko prenese šta ti radiš ovde po Smederevu, a da ga usput i obaveste o tvom kriminalu!

  Reply
 • 24. februara 2018. at 21:58
  Permalink

  Moze neko ovome stati na kraj,ili mi svi
  direktori skola da podnesemo ostavku
  sramota vise

  Reply
 • 24. februara 2018. at 21:55
  Permalink

  Jasna Avramović, gradonačelnica Smedereva, ne voli kinesku hranu, kaže da joj je najveća opsesija da jaše konja, tvrdi da štedi na građanima, da joj u kafani naručuju pesmu „Ostani đubre do kraja“, da je lenja za druge ali ne i za sebe, ne voli da priča o planovima koji se tiču grada, kaže da su je neki biznismeni zadužili

  Reply
 • 24. februara 2018. at 21:48
  Permalink

  Kao član SNSa pitam rukovodstvo u Beogradu da nam neko objasni zašto je Jasna Avramović prvo organizovala za deo odbornika SNSa ždranje prasećeg pečenja u sred Gradske uprave u ponedeljak za vreme Gradske skupštine, a potom i u petak u restoranu Holivud sa babama iz nekog Pokreta za Smederevo. Gradonačelnica 2 puta u roku od nekoliko dana organizuje megalomanske proslave, a da smederevci nemaju pojma ništa o tome. Ko njoj i dalje dozvoljava ovo njeno bahaćenje, hteo bih da znam?! I da se centrala zvanično oglasi i da nam kaže šta Drp Jasna slavi!

  Reply
  • 24. februara 2018. at 22:38
   Permalink

   Gospodine vi mozda imate babu kuci ali ovo su dame i svaka cast

   Reply
   • 26. februara 2018. at 18:22
    Permalink

    Tacno tako,da je njegova baba bila na proslavi ne bi tako pricao

    Reply
 • 24. februara 2018. at 21:34
  Permalink

  Strasno koliko zena moze biti bahata… hocemo li joj vise videti ledja?

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *