SVE NEISTINE GRADONAČELNICE AVRAMOVIĆ

Poslednju sednicu Skupštine grada održanu u ponedeljak, obeležili su prekid i pauza zbog nedostatka kvoruma, a nastavak zasedanja i usvajanje odluka, omogućen je samo i isključivo nakon konsultacija predstavnika gradskih odbora SNS-a i SPS-a. Zbog toga su, nakon dogovora i nastavka rada lokalnog parlamenta, svi bili zbunjeni nekakvim aplauzom od strane odbornika koji umesto gradskom odboru SNS-a daju podršku gradonačelnici Jasni Avramović, i koji su se, neposredno pre nastavka sednice, u Plavoj sali Gradske uprave častili prasećim i jagnjećim pečenjem, a da nisu imali pojma šta se za to vreme dešavalo van prostorije u kojoj su se nalazili.
Po saznanjima „Smederevskih novina“ do takvog iracionalnog gesta došlo je posle gradonačelnicinih nesitinitih tvrdnji već pomenutim odbornicima da se upravo vratila iz Beograda i da je „sve sredila“, te da je „naređeno svim odbornicima direktno iz Beograda“ da moraju u 15 časova da dođu na sednicu i glasaju za predložene tačke dnevnog reda?!
Da je reč o nesitini, osim saznanja našeg portala da je gradonačelnica džaba „bila put“ i da je tog dana niko iz vrha SNS-a nije primio, govori i činjenica da je još u 13 časova potpredsednik Skupštine grada Branče Stojanović u izjavi novinarima najavio da će, zbog izuzetne važnosti, sednica biti nastavljena u 15 časova i tačke dnevnog reda biti usvojene.
Takođe je nesitina da, kako gradonačelnica tvrdi, odbornici iz redova SNS-a koji nisu prisustvovali prepodnevnom delu sednice „šuruju“ sa socijalistima, koji pak, hoće da je „sruše“. Istina je da su se dva gradska odbora SPS-a i SNS-a dogovorila da politički život u gradu institucionalizuju kroz saradnju svoja dva najviša politička tela na lokalnom nivou, a to su lokalni stranački odbori, i da prekinu praksu da odluke o funkcionisanju grada donose pojedinci u kabinetu. Postavlja se pitanje koga su predstavljali odbornici prisutni u sali (oni koji su aplaudirali masnim rukama,ah,od pečenja..), ako ne poštuju stav gradskog odbora stranke na čijoj su listi izabrani, i za koga oni rade.
Još jedna u nizi neistina kojom se gradonačelnica „hvali“ jeste da njena ostavka na mesto povrenika gradskog odbora nije prihvaćena?! Ako je tako, zašto onda ona ne vodi sastanke gradskog odbora SNS-a u poslednjih nekoliko meseci, već to radi trojno povereništvo?
I poslednja „novost“ koju „plasira“ gradonačelnica, inače poznata po iznošenju neistina, jeste da ima Vučićevu podršku, ali da „neki hoće da je ruše“?! Ako je ovo „podrška“ kako li tek izgleda kad podrške nema. Uostalom i ja mogu da kažem da imam Vučićevu podršku, ako se zalažem da npr. Gradski odbor donosi odluke vezane za funkcionisanje grada umesto par pojedinaca, koji grad tretiraju kao privatnu prćiju, a svaki potez Gradske uprave kriju kao državnu tajnu. Uostalom i sam Vučić je, pre samo četiri dana rekao, citiram: „Pozivam sve političare u Srbiji, iz vlasti i iz opozicije, da novinarima omoguće da nesmetano rade, da se svi zajedno borimo za njihova prava”. Da, nažalost, još uvek aktuelnu gradonačelnicu, to ne zanima. Jer, da zaista sprovodi politiku Aleksandra Vučića, ne bi morala tako grčevito da se krije iza njegovog imena. I ne bi ćutala. A zaćutala je.

J.Šešlak

29 thoughts on “SVE NEISTINE GRADONAČELNICE AVRAMOVIĆ

 • 26. februara 2018. at 10:04
  Permalink

  Kome smeta moj neobjavljeni komentar, šta je tu neistinito i uvredljivo??

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:54
  Permalink

  Postujem sve,izvinjavam se zbog hvlospeva o gradonacelnici na fb
  necu ponoviti,volim sns

  Reply
 • 24. februara 2018. at 22:00
  Permalink

  Ne verujem da je tacno

  Reply
 • 24. februara 2018. at 20:04
  Permalink

  Kazu da su maticarke, kojima su baba i Milijana podelile otkaze, tuzile njih dve za mobing! I onu Sladju. Tuzile su ih jos pre godinu i po dana! Ali, naravno da sudija ne sme da presudi.. A one ne da zlostavljaju ljude, nego je sramota sta sebi dozvoljavaju! Treba i ostali da ih tuze, ali ne smeju! Nece jos dugo. Pravda ce brzo stici!

  Reply
 • 24. februara 2018. at 17:33
  Permalink

  Jasna Avramović, gradonačelnica Smedereva, ne voli kinesku hranu, kaže da joj je najveća opsesija da jaše konja, tvrdi da štedi na građanima, da joj u kafani naručuju pesmu „Ostani đubre do kraja“, da je lenja za druge ali ne i za sebe, ne voli da priča o planovima koji se tiču grada, kaže da su je neki biznismeni zadužili

  Reply
 • 24. februara 2018. at 12:35
  Permalink

  Ja išao juče u centrulu SNSa i mene lepo primili iz vrha stranke. Čim tebe Jasna Avramović nisu primili, znači da si debelo zabrljala!

  Reply
 • 24. februara 2018. at 08:42
  Permalink

  Istina je da je niko nije primio u Bg. Baka Roska lepo manipulise sa njenim ljudima. Kako da ne manipuliše kad se zovu Dupe,Lasta,Svirko,Piša,Bokser…

  Reply
 • 24. februara 2018. at 00:50
  Permalink

  Joco a da napravis interviju sa babom?! To bi bio hit.. da objasni kako je bilo u Bg. Kako je naredjeno odbornicima da se vrate. Zena je za analizu.

  Reply
 • 23. februara 2018. at 23:45
  Permalink

  Jasna Avramović je patološki lažov i lopov!

  Reply
 • 23. februara 2018. at 22:39
  Permalink

  Lagala si epa neka, neka su ti srećni puti,
  da li i dalje sedneš Cokiću u krilo kad mu se ukruti…
  Vračari i mađije te održavaju na vlasti, jer si svesna da ćeš pasti.
  Džabe plaćaš Adžu, Holidej, krljanje i Topalaka, gotova si baba Roska to već zna svaka svraka Moravskih vrbaka….

  Reply
 • 23. februara 2018. at 22:32
  Permalink

  Bakuta svoju političku karijeru želi na ovaj način da okonča! Zanimljivo.
  Poslednji kad izađe nek ugasi svetlo i pusti vodu da go.na što pre odu.

  Reply
 • 23. februara 2018. at 22:27
  Permalink

  Svako dete zna, ceo Holivud zna,
  da si ispušena muštikla ti,
  da su ti ovo poslednji dani vlasti!
  Spavaš li mirno….bakice.

  Reply
 • 23. februara 2018. at 20:48
  Permalink

  Ono sto je istina je sledece: ako hoces da napravis neki rezultat radi prekovremeno i van radnog vremena…a ne u okviru radnog vremena se ide za Beograd, maltretiraju se ljudi, bavis se nebitnim stvarima… a pošto Spasa bog da ga čuva vozi 250km na cas auto putem…ko plaća te kazne za prekoračenje….

  Reply
 • 23. februara 2018. at 20:18
  Permalink

  Baba večeras u Holivudu sa 600 zena slavi rođendan Vlade Dupeta. SREĆAN ROĐENDAN☺🐖🐷. Ćuvikara je glavna

  Reply
 • 23. februara 2018. at 20:12
  Permalink

  Veliko bravo za Jovicu Seslaka za njegovu hrabrost i pozrtvovan rad ! Ziv nam bio 100 godina !

  Reply
 • 23. februara 2018. at 20:08
  Permalink

  Ima jedna pećina stroga (Gradska uprava), u kojoj zivi baba Roska.
  Ali valjda znate i sami baba Roska se krije u tami,
  nosim joj pečenje, nudim joj da se legalno povuče, ali ona ludački je bori,
  da li postoji kvorum ili nepostoji,
  uglavnom ona se gradskog odbora jezivo boji….

  Reply
 • 23. februara 2018. at 19:43
  Permalink

  A gde je bio vepar Cvetko???

  Reply
 • 23. februara 2018. at 19:37
  Permalink

  E kod baba siroko, lako je njoj kad trosi pare nas gradjana, prvo pecenje za podguzne muve a drugo veceras u Holivudu sa 600 zena slavi svom mezimcu Vladi Dupetu rodjendan. Samo dzabe sve te zene kad Dupetu najbolje ulazi u dupe! Srecan rodjendan!

  Reply
 • 23. februara 2018. at 19:22
  Permalink

  Prasece i jagnjece pecenje je donela da joj ne pobegne i ono malo odbornika sto joj je ostalo!

  Reply
 • 23. februara 2018. at 19:21
  Permalink

  Ovo je prava istina! U lazi su kratke noge!

  Reply
 • 23. februara 2018. at 19:16
  Permalink

  Hvala ti Joco na pravovremenom obavešatavanju i istini za koju smo bili uskraćeni . Na istini , a ne na lažimana koje dolaze iz gradonačelnicine kuhinje . U toj kuhinji se nalaze kuvari koji su zabrčkali čorbu u Smederevu sa najlošijim začinima i evo šta smo kusali celo ovo vreme . Neki su jeli jagnjeće i svinjsko pečenje a mi čorbu začinjenu sa žuči.

  Reply
 • 23. februara 2018. at 19:16
  Permalink

  Dokle vise baba, nemas pidrsku gradjana mnogo si zla nanela ljudima!

  Reply
 • 23. februara 2018. at 19:14
  Permalink

  Personalizovala je funkciju, sve prepisuje sebi i pljuje SNS !

  Reply
 • 23. februara 2018. at 19:13
  Permalink

  A ovo pecenje je hit ! Ne mogu da veruje koji su to ljudi koje treba drzati pomocu pecenja na okupu!

  Reply
  • 24. februara 2018. at 20:12
   Permalink

   Ne najeli se! Stoka! A vidis, bila je tamo i ona SPS-ovka Jelena. Ne znam odakle je, iz nekog sela.. Ona je bila predsednica Gradskog odbora SPS-a! Posle Brance nesto prica… Treba ih izbaciti iz koalicije!

   Reply
 • 23. februara 2018. at 19:11
  Permalink

  Dosta vise lazi baba Roska , u tvoje price ni deca ne veruju!

  Reply
 • 23. februara 2018. at 19:10
  Permalink

  Gospodine Seslak svaka cast ovo je prava istina!

  Reply
 • 23. februara 2018. at 19:09
  Permalink

  Njena lazi moraju da izlaze u nastavcima… ima tu dosta da se pise…

  Reply
 • 23. februara 2018. at 19:02
  Permalink

  Eto vam ko nam je godinama unazad lecio zarazene ljude u smederevskoj bolnici a nije dzabe Ckalja rekao ako hoces da umres ti idi u smederevsku bolnicu !

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *