ОДРЕЂЕНЕ ЛОКАЦИЈЕ ЗА ПОДЗЕМНЕ КОНТЕЈНЕРЕ

Само недељу дана након што су „Смедеревске новине“ писале о спорној набавци подземних контејнера, пронађена су места на којима ће бити „смештени“, сазнаје незванично наш портал. Према информацијама до којих смо дошли, подземни контејнери, чија је набавка коштала милион динара, биће постављени на три локације и то у улицама 16. и 17. Октобра, као и на Тргу Николе Крге, за које су прибављене сагласности ЕД Смедерево. То је један у низи корака да набављени контејнери буду у функцији, чиме би њихова набавка била оправдана.
Подсећамо, наш портал је 28. јануара објавио да је јавно комунално предузеће „Зеленило и гробља“ крајем прошле године набавило четири подземна контејнера, а да тада нису били испоручени, нити су биле одређене локације на којима ће бити постављени. Уз то, набављена је и дизалица, која ће служити за пражњење истих. За само седам дана надлежни су пронашли и локацију и почели прибављање потребне документације за постављање контејнера, а у ком року ће овај посао бити коначно завршен видећемо, надамо се, у догледно време.

Ј. Шешлак

4 thoughts on “ОДРЕЂЕНЕ ЛОКАЦИЈЕ ЗА ПОДЗЕМНЕ КОНТЕЈНЕРЕ

 • 5. februara 2018. at 23:38
  Permalink

  Taman kada padne kisa pa se otpad pomesa sa vodom, da smrdi njenim odbornicima sa Slavije.

  Reply
 • 5. februara 2018. at 18:17
  Permalink

  Beograd ih izbacuje kao nefunkcionalne a mi ih nabavljamo.Sto se tice lokacije na Trgu Nikole krge kako nam gradonacellnica postavi na sred trga smece ne mozemo da se iscupamo i da uklonimo to ruglo vec ce sad i da se ukopamo.Katastrofa.Urbanisticko samoubistvo.Seljacenje i neukus

  Reply
 • 5. februara 2018. at 17:57
  Permalink

  Bice kvalitetni kao i ulica Oslobodenja .Posle dva meseca vec pocele rupe a asfalt nema ni 1 cm debljine. Samo sto ga vrane ne prokljucajU . aLI zato su se Jasna i onaj musliman sto je radio debelo omastili.

  Reply
 • 5. februara 2018. at 13:26
  Permalink

  Dobro je da je baba nasla lokacije za podzemne kontejnere. Pazi bogati svi su smesteni kod nje na Slaviji. Sta je sa centrom grada? Kada ce da bude određena lokacija za garazu od 20 miliona dinara?

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *