REKONSTRUISAN VRTIĆ „VESELI CVETOVI“

Zahvaljujući Fondaciji Novak Đoković završena je rekonstrukcija objekta „Veseli cvetovi“ predškolske ustanove „Naša radost“ na Carini, a tim povodom zaposleni i mališani prigodnim programom gostima su se zahvalili na svemu što je za ovaj vrtić urađeno u prethodnom periodu. Za zamenu krovne konstrukcije i kompletne stolarije Fondacija Novak Đoković obezbedila je više od 10 miliona dinara. Dodatnim radovima u unutrašnjosti objekta,  za 354-oro dece uzrasta od 3 do 6 godina, boravak će od sada biti mnogo prijatniji.
– Urađena je zamena krovne konstrukcije, okrečene su sve prostorije, i uz pomoć izvođača, uspeli smo da ofarbamo sve radijatroske cevi i radijatore, što je dodatno doprinelo tome da sam prostor izgleda lepše. Uvek ima prostora za više, ali u ovom trenutku je sitaucija mnogo bolja, nemaju problem sa krovom, imaju dobru energetsku efikasnost, samim tim i troškovi grejanja će biti smanjeni i mislim da ovaj vrtić ima čime da se pohvali – rekla je Gorana Džudža Jakovljević, rukovodilac Odeljenja za programe i projekte Fondacije Novak Đoković.
Istakla je da Fondacija podjednako brine o urbanim i ruralnim sredinama, a naročito onima, koje, poput Smedereva, beleže pozitivnu deomgrafsku sliku.
Direktorka predškolske ustanove Mirjana Ćosić nije krila zadovoljstvo što je uspešna saradnja sa Fondacijom nastavljena i kroz ovaj projekat, podsećajući da je prvi objekat koji je Novak Đoković posetio kada je izabran za ambasadora UNICEF-a 2011-te godine, bio upravo smederevski vrtić na Papazovcu.
-Zahvaljujem se Fondaciji Novak Đoković koja nas je prepoznala po kvalitetu rada i što nas je odabrala i uložila u nas. Mi se bavimo ranim rastom i razvojem, proširili smo kapacitete po selima, sada širimo i u gradu, a naročito radimo na profesionalizmu i kvalitetu vaspitno-obrazovnog rada da bi svaka devojčica i dečak dobili maksimum od nas profesionalaca – rekla je direktorka Ćosić.

U ime lokalne samouprave, koja je projekat podržala sa 300.000 dinara, Fondaciji se zahvalio predsednik Skupštine grada Bogoljub Spasojević.
Ovim povodom priređena je i izložba dečijih crteža Novaka Đokovića, a neke od njih mališani su uručili predstavnicima Fondacije i svima koji su bili uključeni u realizaciju ovog projekta, u znak zahvalnosti za ono što je urađeno.

J.V.

7 thoughts on “REKONSTRUISAN VRTIĆ „VESELI CVETOVI“

 • 4. februara 2018. at 08:05
  Permalink

  Neistinita izjava nase direktorke,dodjite i
  proverite

  Reply
 • 3. februara 2018. at 18:17
  Permalink

  dr MILJANA nije pozvana,sramota

  Reply
 • 3. februara 2018. at 16:14
  Permalink

  Clanica Veca nije pozvana SRAMOTA

  Reply
 • 3. februara 2018. at 16:06
  Permalink

  DR Miljana sve ovo uradila i sledi nagrada
  direktor RC ili ostavka

  Reply
 • 3. februara 2018. at 13:56
  Permalink

  Smesno,Mira i Bogi izdali Jasnu i sada se kite njenim delom.
  Miro,i tebe ce Danica i Mirjana ekonomista zameniti tako lako,dzabe
  pijes kafu sa Seslakom

  Reply
 • 1. februara 2018. at 17:53
  Permalink

  Sto mi ovaj Spasojevic nekako ljigav!

  Reply
 • 1. februara 2018. at 14:03
  Permalink

  A gde je baka na otvaranju?

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *