DODELJENA PRIZNANJA SPORTISTIMA GODINE

Jasmina Milovanović članica Streljačke družine Smederevo najbolja je sportistkinja, a Aleksandar Menković iz Kik boks kluba SD Kombat najbolji sportista u 2017-oj godini po izboru Saveza sportova Smederevo. Za trenera godine je izabran Dejan Pavić, koji je kik boks klubu SD kombat doneo mnogo medalja, dok je sportski kolektiv godine Streljačka družina Smederevo. Nagradu za životno delo poneo je Dragan Radosavljević iz bodibilding kluba Železničar. Za najboljeg mladog sportistu izabran je Petar Adamović iz Streljačkog kluba Smederevo.

Na tradicionalnoj svečanosti koja je ovim povodom organizovana u Gradskoj upravi bilo je mnogo mladih sportista i ljudi koji su gradu doneli velike sportske rezultate, za šta su nagrađeni priznanjima.

Za najbolju fudbalsku ekipu u 2017-oj godini proglašen je fudbalski klub Smederevo 1924, lider Srpske lige Zapad, koji je dosta napredovao u prošloj godini. Kapiten ekipe Nenad Stanić primio je priznanje u ime kluba. Za najboljeg trenera izabran je trener ovog kluba Milorad Zečević. Iz istog tima dolazi i najbolji mladi igrač, Luka Lukić.

Nagradu za najboljeg futsal igrača dobio je kapiten Kmf Smedereva Dragan Đorđević.
Jelena Pantović, Anja Prvulović, Marijana Ristić i Zoran Petrović su dobili nagradu kao najbolji sportisti sa invaliditetom.

Nagrada za sportski podvig godine opravdano je dodeljen Nenadu Martiću, koji je organizovao rukometni turnira Trofej Smedereva, koji je okupio veliki broj stranih i naših sportista.

Za uspehe u školskim okvirima nagrađena je stonoteniska ekipa OŠ Branislav Nušić, dok su Gimnazija i osnovne škole Branislav Nušić i Ivo Andrić iz Radinca ekipno imale najviše uspeha i njima je dodeljena nagrada.

Nemanja Jovanović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *