УСКОРО!!!

-ДА ЛИ ЈЕ МИРКО ЂУРИЋ, ЧЛАН ГРАДСКОГ ВЕЋА, УПОЗНАТ СА НАЧИНОМ РАСПОДЕЛЕ ГРЕБАНОГ АСФАЛТА ЗА САНАЦИЈУ ПУТЕВА ПО МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА?

-КО ЈЕ ПРИМОРАВАО ПОЈЕДИНЕ ПРЕДСТАВНИКЕ САВЕТ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА ДА ПОТПИСУЈУ ДА СУ ПРИМИЛИ ВЕЋЕ КОЛИЧИНЕ ГРЕБАНОГ АСФАЛТА НЕГО ШТО СУ РЕАЛНО ИСПОРУЧЕНЕ, ПО ПРИНЦИПУ – ДОБИЈЕШ ТРИ КАМИОНА, ПОТПИШЕШ ШЕСТ? ДА ЛИ ЈЕ ЧЛАН ГРАДСКОГ ВЕЋА МИРКО ЂУРИЋ УПОЗНАТ СА ОВИМ ДЕШАВАЊИМА?

-КО ЈЕ ОДГОВОРАН ЗА ПОДЕЛУ: ГРЕБАНИ АСФАЛТ ЗА „НАШЕ“ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ, А ОСТАЛИ НАС НЕ ИНТЕРЕСУЈУ?

-КО СУ БИЛИ ИЗВОЂАЧИ РАДОВА И КО ИМ ЈЕ „НАМЕСТИО“ ПОСАО?

12 thoughts on “УСКОРО!!!

 • 13. januara 2018. at 22:26
  Permalink

  A jos covek vecnik i za sport… i dolazi njegovo vreme kako kaze…

  Reply
 • 12. januara 2018. at 22:38
  Permalink

  Covek od najveceg poverenja Jasne Avramovic…covek koji nosi najpoverljivije informacije…pored njega Vlada Abramovic, Miki Komunalac, Violeta Maksimovic i niko vise….prica se svela na 2 slova
  ..svi zajedno nemaju srednju četvorogodišnju skolu sa vrlodobrim uspehom

  Reply
 • 12. januara 2018. at 22:06
  Permalink

  Desna ruka Jasne, zaposlio celu familju, u opstini, JP Tvrdjava i Centru za socijalni rad, a prljave poslove obavlja u zeninoj radnji.

  Reply
 • 12. januara 2018. at 21:01
  Permalink

  Sve sto pisete je istina! Mirko lopov i prevarant!

  Reply
 • 12. januara 2018. at 21:00
  Permalink

  Polupismeni Mirko zaposlio celo pleme! Tragicno!

  Reply
 • 12. januara 2018. at 20:58
  Permalink

  Mirko koji je glaco sine u zelezari vodi grad! E Smederevci sramota!

  Reply
 • 12. januara 2018. at 20:56
  Permalink

  Mirko Djuric, dno dna!

  Reply
 • 12. januara 2018. at 17:45
  Permalink

  Mirko Đurić je jedan od ljudi sa ogromnim poverenjem Jasne Avramović. On je muž njene frizerke i to mu je glavna kvalifikacija. Jasna mu je zaposlila ćerku, zeta, rođake, prijatelje, prijatelje prijatelja… 13 godina visoki funkcioner Pokreta za Smederevo. Tašna, mašna i falsifikovana diploma. Najviši funkcioneri SNSa su upoznati sa kriminalom Jasne Avramović i njenih sledbenika još odavno. Niko ne reaguje. Radomir Nikolić je štitio nju i njenu bandu do maja 2016., a od maja 2016.??? Još uvek čekamo da SNS reaguje. Naprednjaka u vlasti u Smederevu sa današnjim datumom (12.01.2018.) još uvek nema! Poštujemo novog predsednika IO SNSa Darka Glišića i smatramo da on jedini ima snage da se obračuna sa Jasninom bandom u Smederevu! Darko, građani Smedereva još uvek čekaju!

  Reply
 • 12. januara 2018. at 16:37
  Permalink

  Joj kakva lopurda po faci mu se vidi

  Reply
 • 12. januara 2018. at 14:58
  Permalink

  Boze dragi da li ce doci i taj dan da se otkriju sve mahinacije tog coveka?

  Reply
 • 12. januara 2018. at 11:37
  Permalink

  Ne samo grebanog asfalta , već ispitati i sve ulice po MZ koje su prošle i pretprošle godine asvaltirane , sve su ulice sužene i do 60cm u odnosu na projekte a smanjena je i debljina asvalta , to niko u MZ nije mogao da iskontroliše , a nije im bilo ni dozvoljeno , tako da ne mogu da znaju koliko je kamiona i tona asvalta došlo . Ka da bi neko i zapitao dobio je arogantan i drzak odgovor od Mirka Djurića , rekao bi, „ma dajte dobili ste asvalt i još nam ne verujete stvarno ste bezobrazni „. Videli smo da su nas pokrali što se tiče širine i debljine asvaltiranih ulica. Sve što su uradili gledali su na sve načine da zakinu i da uzmu svoj procenat , od gradonačelnice do Đurića i izvodjača radova , i gradjani to znaju i javno pričaju.

  Reply
 • 12. januara 2018. at 11:04
  Permalink

  Nemojte cika Mirka da dirate on je najpostenij u pokretu. Samo med……

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *