„HBIS SRBIJA“: BOŽIĆNI POKLONI PENZIONERIMA KOMPANIJE

 

Direktor „HBIS group Srbija“ Sihai Song danas je domaćinstvima penzionera koji su napustili kompaniju uručio Božićne pakete sa namirnicama, saopštili su iz ove kompanije. Obezbeđeno je 130 ovakvih paketa namenjenih bivšim kolegama koji su se penzionisali u 2017-oj godini i porodicama radnika koji su preminuli prošle godine. Božićni paketi su podeljeni 4. i 5. januara u Smederevu i u Šapcu.

„Drago mi je što mogu da pomognem penzionerima naše kompanije da predstojeće praznike i početak godine provedu bezbrižnije i lepše. Praksa darivanja penzionera postoji u Kini i mi smo, vođeni time, organizovali ovu akciju i u Srbiji, gde rade pogoni naše železare“, rekao je prilikom uručenja direktor Song.
U porodicama nekadašnjih radnika železare ova akcija izazvala je najpozitivnije emocije.
„Drago nam je što nismo zaboravljeni“, „Ova vaša pažnja, više možda i od vrednosti paketa, nam mnogo znači“, „Želimo našoj kompaniji, u kojoj smo, takoreći, do juče radili, da se i dalje razvija“, samo su neke od reči zahvalnosti kojima su ljudi uzvratili na poklon paket koji su od direktora Songa dobili.

Jedan broj ovih paketa, čija je pojedinačna vrednost 12.000 dinara, danas je, takođe lično, uručio i generalni direktor „HBIS group Srbija“ Đun Džao.

SDN

Komentari za “„HBIS SRBIJA“: BOŽIĆNI POKLONI PENZIONERIMA KOMPANIJE

  • 10. januara 2018. at 21:55
    Permalink

    Oni koji su otišli ranije mogli su bar da dobiju čestitku da se zna da su još živi.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *