PODELJENA AUTO-SEDIŠTA ZA BEBE

U velikoj sali Gradske uprave podeljena su auto-sedišta porodicama sa novorođenim bebama, čije su majke na dan rođenja deteta imale prebivalište na teritoriji našeg grada. Sedišta je podelio i prisutne pozdravio Branislav Drobnjaković, član Gradskog veća zadužena za saobraćaj. On je rekao da je današnjim uručenjem premašena cifra od 1600 podeljenih auto-sedišta koje je tokom prethodne dve godine obezbedila lokalna samouprava. Istakao je još jednom važnost njihove upotrebe, skrenuvši pažnju roditeljima da ih obavezno koriste i prilikom prelaska najkraćih destinacija, jer je to najbolji način da njihovi mališani budu bezbedni u saobraćaju.
Ova akcija, istakao je, pokrenuta je na inicijativu gradonačelnice Jasne Avramović i Saveta za bezbednost saobraćaja, sa ciljem da lokalna samouprava pomogne bračnim parovima da ispoštuju zakonske propise, i istovremeno omogući bezbedniju vožnju najmlađim sugrađanima.

Osim auto-sedišta svima koji su došli podeljeni su i novogodišnji paketići za decu, koje im je u ime lokalne samouprave uručila članica Gradskog veća Jasmina Vojinović.

Prisutnima su poželeli srećne poredstojeće praznike i uspešnu narednu godinu.

J.V.

2 thoughts on “PODELJENA AUTO-SEDIŠTA ZA BEBE

 • 3. januara 2018. at 10:56
  Permalink

  Ovaj Drobnjakovic clan PUPS ceo radni vek nije nista radio a sada se aktivirao pod stare dane .

  Reply
 • 28. decembra 2017. at 16:55
  Permalink

  Čudi me da Sultanija nije delila? Šta joj se desilo? Da je nisi strpali u ćorku? Iskreno, bolje da su podelili pelene ili nešto drugo što je potrebnije bebama.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *