RUKOMETNI KLUB: USPEŠNA GODINA -UVOD U PROSLAVU JUBILEJA

U restoranu  Grand održan je koktel rukometnog kluba Smederevo. Pored brojnih gostiju i zvanica, koktelu su prisustvovale sve rukometne sekcije, a dodeljna su brojna priznanja i nagrade za uspešnu sezonu.

Rukometni klub Smederevo naredne godine proslavlja 60 godina postojanja, pa je ovo bio ujedno i uvod u taj lep jubilej.

Ove sezone RK Smederevo igra u Prvoj ligi grupa Centar, gde je trenutno na četvrtom mestu. U rukometnom klubu trenutno ima dosta mladih uspešnih igrača, a sam podatak da se u klub upisalo novih 60-tak devojčica i dečaka govori u prilog tome da se rukomet igra u Smederevu i da će i dalje biti jedan od sportova koji privlači mlade naraštaje.

Kao jedan od najznačajnijih uspeha godine koja se bliži kraju izdvaja se Trofej grada Smedereva, koji je održan u avgustu. Reč je o turniru koji je privukao 125 ekipa iz 15 država, što je Smederevu dalo novu dimenziju iz ugla sportskog centra i turističkog grada. Mnogo sportista je tada bilo u našem gradu i događaj je ocenjen kao jedan od najlepših ove godine. Kao priznanje došao je i Srebrnjak grada Smedereva, koji je pripao rukometnom klubu. Najveći doprinis tome dao je naš proslavljeni rukometaš, sada i predsednik ove sportske manifestacije Nenad Martić, koji se sinoć zahvalio svima na podršci u nadi da će grad Smederevo imati još više uspešnih dogadjaja tog tipa.

Sve u rukometnom klubu raduje što je sport ponovo simbol grada Smedereva i očekuju da će rezultati, kako rukometnog kluba, tako i ostalih sportova ubuduće biti na najvišem nivou.

Nemanja Jovanović

Komentari za “RUKOMETNI KLUB: USPEŠNA GODINA -UVOD U PROSLAVU JUBILEJA

  • 24. decembra 2017. at 21:42
    Permalink

    Bravo za rukometase! Mogla bi publika malo vise da isprati Smederevske sportiste. Nije bitno koja liga se igra bitna je podrska. Ne mora vatrena sa Despotima vec je dovljno da se dodje na utakmicu i aplaudira. Samo jako, samo hrabro.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *