OPLJAČKALI DVE KUĆE, ODNELI 5.000 EVRA

Zbog sumnje da su obili i opljačkali dve kuće, u Smederevu su uhapšeni Ž.P. (20) i S.A. (18), saopšteno je iz MUP-a. Prema navodima policije dvojica osumnjičenih su u ove dve teške krađe ukrali 5.000 evra i 141.000 dinara, alate, mašine i zlatan nakit. Vrednost ukradenih mašina procenjena je na 900.000 dinara.

Zbog sumnje da je obio jedan servis mobilnih telefona i da je u Kusatku ukrao jedan automobil, u Smederevskoj Palanci jue uhapšen A.K. (20). Policija je ukradeno vozilo pronašla i vratila vlasniku. U istom mestu je uhapšen i S.Đ. (27) osumnjičen da je provalio u servis mobilnih telefona u Smederevskoj Palanci i iz njega ukrao 40 mobilnih telefona.

U više odvojenih akcija policija je prethodnih nekoliko dana, zbog sumnje da su izvršili više od 200 teških krađa, krađa i razbojništava, uhapsila 106 osoba. Akcije, usmerene na suzbijanje imovinskih delikata realizovane su na teritoriji policijskih uprava Beograd, Valjevo, Bor, Vranje, Zaječar, Zrenjanin, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Novi Pazar, Novi Sad, Požarevac, Prijepolje, Smederevo, Sremska Mitrovica i Čačak. Takođe, podnete su i krivične prijave u redovnom postupku protiv još 37 osoba, saopšteno je iz MUP-a.

J.V.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *