AMBASADA AUSTRIJE DONIRALA SERVER CENTRU ZA KULTURU

Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije u Beogradu doniralo je Centru za kulturu Smederevo server uređaj, vredan oko 3.000 evra, koji će omogućiti umrežavanje svih računara i formiranje jedinstvene baze podataka u ovoj ustanovi.

U ime Trgovinskog odeljenja austrijske ambasade server je direktoru Centra za kulturu Smederevo, Dragoljubu Martiću, uručio Zoran Dragosavac, direktor marketinga pomenutog odeljenja.

-Ovo za Centar za kulturu predstavlja značajan korak na planu usklađivanja sa aktuelnim tendencijama u Republici Srbiji vezanim za unapređenje digitalizacije u poslovanju – navode u saopštenju za medije iz ove ustanove.

Donacija je podrška projektu „Škola programiranja za mlade lošeg materijalnog stanja“, za koji su Centru za kulturu odobrena sredstva od strane Ministarstva kulture i informisanja.

J.V.

4 thoughts on “AMBASADA AUSTRIJE DONIRALA SERVER CENTRU ZA KULTURU

 • 13. decembra 2017. at 14:47
  Permalink

  Drp Jasna je toliko privatizovala grad da kad njoj nije do proalave praznika ne treba da bude ni gradjanima. Izgleda da u nasem gradu ne dilazi Nova godina!

  Reply
 • 13. decembra 2017. at 14:45
  Permalink

  Zasto drp Jasna nije okitila grad , dolaze praznici. Svi gradovi u Srbiji su okiceni. Mozda je toliko drpisala da nema za ukrase ili odlazi pa joj nije do slavlja?

  Reply
 • 13. decembra 2017. at 14:42
  Permalink

  Ne seni samo Braca , sene svi direkrori, kao da su retardirani! Dok ona urla oni klece ispred nje! Kazu da ih je ona stvorila! Da li je moguce da imaju tako nisko misljenje o sebi? Mozda oni stvarno nista ne vredem , pa da nije nje mozda stvarno nigde ne bi ni radili.

  Reply
 • 13. decembra 2017. at 14:39
  Permalink

  Muceni Braca seni ispred drp Jasne! Cudo da mu je dozvolila da se slika?

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *