„PREPAKIVANJEM“ KOKA-KOLE OŠTETIO BUDŽET ZA 800.000 DINARA

Zbog sumnje da je prodavao lažnu koka-kolu uhapšen je I.I. (38) iz Smedereva, saopšteno je iz MUP-a. On se sumnjiči da je proizveo 14.838 flašica koka-kole, šveps biter lemona i tonika.
-On je, prema saznanjima policije, u originalnu staklenu ambalažu od 0,25 litara sipao sokove iz plastičnih dvolitarskih flaša i prodavao ih ugostiteljskim i trgovinskim radnjama u Smederevu, protiv čijih odgovornih lica su, takođe, podnete krivične prijave. I. I. se sumnjiči i da je tokom 2017. godine izvršio promet robe na „crno“ u vrednosti od 4.017.359 dinara, čime je izbegao plaćanje poreskih obaveza u iznosu od 803.472 dinara – navodi se u policijskom saopštenju.
Krivična prijava podneta je protiv odgovornih lica ugostiteljske radnje “Hell Z“, Kafane „Kod Rajke“ i ugostiteljskog objekta „TDI Cafee“ zbog sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica, poreska utaja, nedozvoljena proizvodnja, obmanjivanje kupaca, neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga i povreda prava po osnovu rada i prava iz socijalnog osiguranja.

J.V.

Komentari za “„PREPAKIVANJEM“ KOKA-KOLE OŠTETIO BUDŽET ZA 800.000 DINARA

  • 22. decembra 2017. at 14:02
    Permalink

    Dugo je ovo bilo prisutno u javnosti!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *