KOPERNIKANSKI OBRT: GRADONAČELNICA ODLUČILA DA SE POVUČE SA FUNKCIJE!?

Jasna Avramović odlučila je da se povuče sa funkcije gradonačelnika, saznaju „Smederevske novine“ iz više izvora bliskih njenom kabinetu. Kako saznajemo, svojim najbližim saradnicima saopštila je da se „umorila, zasitila politike i da odlazi sa ove odgovorne funkcije“, te da želi „mirno da dočeka penziju“.
– Sve što je urađeno za Smederevo zasluga je Srpske napredne stranke, predsednika Aleksandra Vučića i njegovih saradnika. Pokret je ušao u SNS i tu treba i da ostane, ali ne kao Pokret nego kao članstvo SNS. Pokret se nikada neće reaktivirati, jer je to loše za Smederevo. Kome se to ne dopada bolje da donese odluku kao ja – reči su Avramovićeve, koje prenosi naš izvor, tvrdeći i da je istakla da „se kaje što je ikada formirala Pokret za Smederevo“.
Obrazlažući svoju odluku, navela je da više nema „ni snage ni volje“, kao i da je uvidela da je vreme da je zamene mlađi, kojima treba pružiti šansu.
-Političke tenzije u Smederevu su zasnovane na ličnoj osnovi, što je velika prepreka daljem razvoju ovog grada. Jedinstvo je garant za razvoj. Svesna sam da sam preterala, jer sam dozvolila da mi lična sujeta bude ispred ciljeva svih Smederevaca. Bila sam nepravedna i to sada ne mogu da popravim. Umorila sam se, odlazim. Vreme je da mlađi dobiju svoju šansu. U SNS ih ima, imaju bezuslovnu podršku Beograda i sigurna sam da će znati odgovorno da se staraju o sugrađanima – dodala je ona.

J.J.

Comments are closed.