POČELI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI SPORTSKOG TERENA ŠKOLE U UDOVICAMA

Radovi na uređenju školskog dvorišta i rekonstrukciji sportskog terena u područnom odeljenju osnovne škole „Dimitrije Davidović“ u Udovicama i zvanično su počeli, a prema najavama nadležnih, trebalo bi da budu okončani za mesec dana. Ovaj projekat realizuje se u okviru programa podrške unapređenja lokalne i regionalne infrastrukture „Gradimo zajedno“ Ministarstva privrede.

-Zahvaljujući angažovanju i izradi projekta od strane lokalne samouprave, kao i učešća na konkursu, došli smo do toga da danas počnu radovi na uređenju terena u ovoj školi. Rok za izvođenje radova je 30 kalendarskih dana, a njihova vrednost je 5,2 miliona dinara, od čega je polovinu sredstava obezbedilo Ministarstvo privrede, a polovinu grad Smederevo – rekao je savetnik gradonačelnice Miša Ivković nakon sastanka predstavnika lokalne samouprave i ministarstva privrede u osnovnoj školi u Udovicama.

U okviru programa „Gradimo zajedno“ za 78 projekata gradova i opština, Ministarstvo privrede obezbedilo je ukupno 1,25 milijardi dinara.

J.V.

One thought on “POČELI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI SPORTSKOG TERENA ŠKOLE U UDOVICAMA

  • 22. novembra 2017. at 14:00
    Permalink

    Toliko bogatih domacina a da im drzava sredjuje selo! Ali ko umije njemu dvije, lepo glasaj, lepim ti se vraca.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *