PROGRAM TELEVIZIJE SMEDEREVO UBUDUĆE VIDLJIV ŠIROM SRBIJE

Televiziju Smederevo ubuduće će moći da gledaju građani širom Srbije, s obzirom na to da je ova medijska kuća potpisala ugovor sa udruženjem kablovskih operatera UKOŠ iz Beograda o redistribuciji svog programa sa dvadesetak kablovskih distributivnih sistema, članova udruženja. Tako će program jedine smederevske lokalne televizije moći da gledaju korisnici u Raškoj, Kladovu, Preševu, Koceljevi, Loznici, Užicu, Somoboru, Leposaviću, Majdanpeku, ali i Nišu i Beogradu.

-Građani širom Srbije, ali i svi Smederevci koji se zateknu u nekom od gradova gde će kablovski distributeri reemitovati naš signal, moći će ubuduće da gledaju program Televizije Smederevo. Naravno, primarni cilj ostaje da nas redistribuiraju i kablovski distributeri na teritoriji Smedereva, a zbog čega to još nije slučaj, i zašto nije moguće da se vidimo, pre svega, u našem gradu, o tome ćemo uskoro obavestiti javnost  – rekao je za naš portal Jovica Šešlak, direktor i glavni i odgovorni urednik TV Smederevo.

J.V.

2 thoughts on “PROGRAM TELEVIZIJE SMEDEREVO UBUDUĆE VIDLJIV ŠIROM SRBIJE

 • 31. oktobra 2017. at 00:20
  Permalink

  Žitelji Smedereva sa nestrpljenjem očekuju da vide novi (stari) TV SD. Nadam se da ću moći da gledam program preko KDSa i Total TVa.

  Reply
 • 30. oktobra 2017. at 15:20
  Permalink

  Zivim u SD a tv pratim preko Total tv-a Da li cu i ja moci da pratim program TV Smederevo?

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *