ПРОГРАМ ТЕЛЕВИЗИЈЕ СМЕДЕРЕВО УБУДУЋЕ ВИДЉИВ ШИРОМ СРБИЈЕ

Телевизију Смедерево убудуће ће моћи да гледају грађани широм Србије, с обзиром на то да је ова медијска кућа потписала уговор са удружењем кабловских оператера УКОШ из Београда о редистрибуцији свог програма са двадесетак кабловских дистрибутивних система, чланова удружења. Тако ће програм једине смедеревске локалне телевизије моћи да гледају корисници у Рашкој, Кладову, Прешеву, Коцељеви, Лозници, Ужицу, Сомобору, Лепосавићу, Мајданпеку, али и Нишу и Београду.

-Грађани широм Србије, али и сви Смедеревци који се затекну у неком од градова где ће кабловски дистрибутери реемитовати наш сигнал, моћи ће убудуће да гледају програм Телевизије Смедерево. Наравно, примарни циљ остаје да нас редистрибуирају и кабловски дистрибутери на територији Смедерева, а због чега то још није случај, и зашто није могуће да се видимо, пре свега, у нашем граду, о томе ћемо ускоро обавестити јавност  – рекао је за наш портал Јовица Шешлак, директор и главни и одговорни уредник ТВ Смедерево.

Ј.В.

2 thoughts on “ПРОГРАМ ТЕЛЕВИЗИЈЕ СМЕДЕРЕВО УБУДУЋЕ ВИДЉИВ ШИРОМ СРБИЈЕ

 • 31. oktobra 2017. at 00:20
  Permalink

  Žitelji Smedereva sa nestrpljenjem očekuju da vide novi (stari) TV SD. Nadam se da ću moći da gledam program preko KDSa i Total TVa.

  Reply
 • 30. oktobra 2017. at 15:20
  Permalink

  Zivim u SD a tv pratim preko Total tv-a Da li cu i ja moci da pratim program TV Smederevo?

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *