MEĐUNARODNI PUTNIČKI PRISTAN U SMEDEREVU DOBIO OPERATERA

Vršilac dužnosti direktora Agencije za upravljanje lukama Vuk Perović i predstavnica konzorcijuma, koji čine privredna društva ‘’Đerdap usluge’’ a.d. Kladovo i ‘’Emporio team’’ d.o.o. iz Beograda, Karmenka Babić, potpisali su Ugovor o obavljanju lučke delatnosti u međunarodnom putničkom pristaništu u Smederevu, objavljeno je na sajtu ove agencije.

-Prioritet Agencije za upravljanje lukama je razvoj rečnog putničkog saobraćaja, i jako je važno to što smo, nakon Kladova, dobili i prvog operatera na putničkom pristaništu u Smederevu. Potpisivanjem Ugovora sa konzorcijumom, ostvarili smo jedan od zadatih ciljeva – da turistima ponudimo i približimo jedinstven pogled na istočnu Srbiju sa Dunava. Uporedo sa razvojem kruzinga, želimo da radimo na uspostavljanju linijskog saobraćaja u ovom delu naše zemlje. Sa zadovoljstvom mogu da najavim da će oba pristaništa biti spremna da dočekaju prve putnike u narednoj nautičkoj sezoni, 2018-te godine –  izjavio je Vuk Perović.

Konzorcijumu je uručeno Rešenje i Uverenje o upisu u registar lučkih i pristanišnih operatera, čime je Konzorcijum zvanično prvi lučki operater koji će svoju delatnost obavljati na međunarodnom putničkom pristaništu u Smederevu narednih 10 godina.

SDN

One thought on “MEĐUNARODNI PUTNIČKI PRISTAN U SMEDEREVU DOBIO OPERATERA

  • 27. oktobra 2017. at 11:26
    Permalink

    Hvala milome Bogu da se neko osvestio!
    Ja se samo nadam, da po našem običaju, ne budu prazne priče.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *