ЈКП „ВОДОВОД“: У СУБОТУ БЕЗ ВОДЕ ПОТРОШАЧИ ПРВЕ И ДРУГЕ ВИСИНСКЕ ЗОНЕ

ЈКП „Водовод“ Смедерево обавештава своје кориснике дистрибуционог система  да ће у суботу, 21. октобра 2017. године, због ремонта трафостанице у Шалиначкој улици, коју изводи ЕПС Дистрибуција, у периоду од 8 до 16 часова без воде бити корисници прве и друге висинске зоне.

Поремећај се у првој висинској зони очекује у преподневним часовима, а биће манифестован најпре падом пристиска, па потпуним недостатком воде. Из „Водовода“ подсећају да је прва висинска зона подручје која се снабдева из резервоара на Карађорђевом брду, а оквирно га чине индустријска зона, нижи делови града са центром, подручје Старе железаре, односно подручја месних заједница Карађорђев дуд, Славија, Донји град, Ладна вода, Плавинац и „25. Мај“.

Такође, поремећај се очекује и у другој висинској зони у поподневним часовима, манифестован као пад притиска и краткотрајан период нестанка воде. Друга висинска зона је подручје које се водом снабдева из резервоара на Царини, а оквирно га чине виши делови града, подручја Коларског пута и Петријевске улице од пумпе, стамбена насеља „Милоја ђака“, „Доситеј Обрадовић“, Ковачићево, насеље Вучак, Удовице и Петријево, као и подручја месних заједница Лештар, Златно брдо, царина, Свети Сава, Папазовац и „4. Јули“ .

Нормализација водоснабдевања се очекује око 20 часова.

Comments are closed.