SVEČANO OTVOREN „SHOPPI RETAIL PARK“

 

Gradonačelnica Jasna Avramović i direktor „MPC Propertiesa“ Tomas H. Viladsen, simboličnm presecanjem vrpce, svečano su otvorili novoizgrađeni „Shoppi Retail Park“ u Šalinačkoj ulici u Smederevu. Posle Subotice i Borče, ovo je treći u  nizu objekata u Srbiji.

Tomas H. Viladsen, direktor „MPC Propertiesa“ i Jasna Avramović, gradonačelnica Smedereva

-„Shoppi Retail Park“ u Smederevu je izgrađen u rekordnom roku. Za šest meseci, od postavljanja kamena temeljca došli smo do svečanog otvaranja. Posebno nam je drago što se danas možemo pohvaliti informacijom da je objekat u Smederevu u celosti izdat, da ga karakteriše odlična ponuda brendova, što samo potvrđuje njegov značaj i poslovni potencijal za ovaj deo grada. On predstavlja investiciju vrednu svake pažnje, kako na finansijskom planu, tako i na planu razvoja lokalne zajednice. Zahvaljujem se gradonačelnici Smedereva, kao i svim institucijama gradske uprave na izuzetnoj saradnji i podršci u procesu dobijanja svih potrebnih dozvola. Ovo je treći „Shoppi Retail Park“ koji smo otvorili u poslednje dve godine, a nameravamo da tu mrežu širimo i dalje po celoj Srbiji –  rekao je prilikom otvaranja direktor „MPC Propertiesa“  Tomas H. Villadsen.

Gradonačelnica Jasna Avramović izrazila je zadovoljstvo što je još jedna investicija došla u Smederevo i pozvala sugrađane da posete ovu lokaciju.

-Neizmernu zahvalnost dugujem gospodinu Tomasu koji je prepoznao Smederevo kao dobro mesto za investiranje. Smederevci dugo čekaju ovakav objekat, i ovakav jedan objekat znači da je Smederevo privredno stabilno, da je počelo da se razvija, da je standard počeo da raste, na zadovoljstvo svih Smederevaca koji više neće morati da idu ni u Borču ni u Pančevo, već će u svom gradu moći da kupuju i da uživaju u kupčovini – rekla je gradonačelnica i izrazila želju da će u aprilu početi izgradnja druge polovine parka.

Smederevski „Shoppi Retail Park“se prostire na površini od preko 9.000 metara kvadratnih, sa parkingom kapaciteta 200 mesta. Osmišljen je, kažu investitori, kao mesto porodične kupovine i karakteriše ga odlična ponuda internacionalnih i regionalnih brendova, među kojima su „H&M“, „New yorker“, „Deichmann“, „Springfield“, „Sport Vision“, „LC Waikiki“, „DM“, „Lilly“ i drugi. Nadaju se da će biti omiljena destinacija za kupovinu za sve potrošače ne samo iz Smedereva, već i celolg Podunavskog okruga.

J.V.

4 thoughts on “SVEČANO OTVOREN „SHOPPI RETAIL PARK“

 • 14. oktobra 2017. at 19:09
  Permalink

  Sto ukloniste ostale komentare? Cenzura? Pretnje? Recite sta je.

  Reply
 • 12. oktobra 2017. at 13:31
  Permalink

  Koliko kosta da se zaposlim tamo? Kome da se obratim u Gradskoj upravi? Gradonacelnici ili Milijani? Ili onoj Sladji?

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *