СКУПШТИНА ГРАДА: СМЕЊЕНА ДИРЕКТОРКА ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО И ГРОБЉА“

На последњој седници Скупштине града за вршиоца дужности директора ЈКП „Зеленило и гробља“ именована је Виолета Максимовић, досадашња начелница Одељења за инспекцијске и послове комуналне полиције смедеревске Градске управе. Она је на челу овог предузећа заменила дугогодишњу директорку Слађану Јеремић, којој је, како је наведено у образложењу, престао мандат истеком периода на који је именована. Додаје се да нова директорка има звање „специјалиста струковни економиста из области економских наука“ и да ће функцију вршиоца дужности обављати до именовања директора по спроведеном јавном конкурсу.

Промене су извршене и у Надзорном одбору ЈКП „Водовод“, па је за новог председника именован Александар Радуловић, уместо досадашњег, Драгослава Петровића, који је, наводи се у образложењу, поднео оставку на ту функцију у понедељак, 9. октобра.

Одборници локалног парламента усвојили су, између осталог, и предлоге одлука о општим правилима кућног реда у стамбеним и пословно-стамбеним зградама, праву првенства закупа пољопривредног земљишта у државној својини, аутобуским стајалиштима, расподели добити јавних предузећа „Водовод“ и „Грејање“, као и закључке о покретању поступака за прибављање непокретности у јавну својину града и то четири стана, као и простора од 250 квадрата, за потребе предшколске установе.

Расправа се водила и око измена и допуна програма пословања ЈКП  „Водовод“, Зеленило и гробља“ и „Смедеревска тврђава“ који су усвојени, као и информација о финансијским и извештајима ревизора за шест јавних предузећа за прошлу годину.

Формирана је и Комисија за спровођење комасације на деловима катастарских општина Шалинац, Кулич и Смедерево.

Ј.В.

11 thoughts on “СКУПШТИНА ГРАДА: СМЕЊЕНА ДИРЕКТОРКА ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО И ГРОБЉА“

 • 15. oktobra 2017. at 17:17
  Permalink

  Jasna je gradoncelnica Smedereva , bez obzira sta je radila i uradila jer sve ce to da se zaboravi , sirotinja ostaje i dalje sirotinja i sirotinju treba jeb… u mozak jer je glasala za nju.

  Reply
 • 14. oktobra 2017. at 22:11
  Permalink

  Sultanija bez sultana , to sam ja Jasna Avramovic , ja sam Bog koi zemljom hoda , vi Smederevci drugog Boga osim mene nemate zato morate verovati i sluziti samo meni . Ja i samo ja i vladacu ovim Smederevom i vama tako prostima dok sam ziva , vi nista ne znate i ne vredite nista za to mogu i da manipulisem sa vama , sve cu da vas bacim pod noge, svi ce da mi se klanjate i molite me klececi. Zaposlila sam svoju familiju i onog ko mi bude verno sluzio i to na odredjeno vreme a cim me ne bude poslusao leti i zaposljavam drugog , mogu da radim sta hocu i niko mi nista ne moze. Ja sam Jasna Avramovic poreklom i Jevrejka i Bugarka ja volim Smederevo za to sto u njemu zive prosti ljudi sa koima moze da se manipulise i ostvaruju svi moi snovi . Moj san je da Smederevo vladam dozivotno, svakog pojedinca da drzim u saci , da ostavim dubok trag iza sebe i u proslosti kao Jerina , jel vi Smederevci ne znate da se istorija ponavlja , ja sam Jerinina naslednica.

  Reply
 • 14. oktobra 2017. at 18:52
  Permalink

  Ej „nisam naprednjak“, ajd večeras prošetaj Violeti kučence da piški i kaki, jer od silnog posla ne može da stigne. A ako ti nije teško možeš i baba Seri da kupiš lekiće da ima za sutra. Idoli su ti, pa rekoh da pomogneš malo. Čuj, ja imam interes od naprednjaka, socijalista i ostalih na vlasti, a Violeta i baba Jaca nemaju. HAHAHA. Nalopovisali ste se i sad možete da se sprdate sa gladnim narodom. Priznajem, bolj(a)i si od mene u šalama i vicevima. Za ovo: „Ta ,,nestručna,, će raditi“, si potpuno u pravu. Pošten čovek nikada neće da bude deo vlasti! Laku noć!

  Reply
 • 14. oktobra 2017. at 00:45
  Permalink

  Ti što se predstavljaš sa “ Nisam naprednjak“ dobro je što ste počeli da se razotkrivate. Braneći Violetu, Jasnu Avramović i sl., pokazujete da stvarno niste naprednjaci i da ste u njoj samo zbog interesa. Stručnost i kvalitet Violete Maksić? HAHAHA Pitaj zaposlene u GU, pa ćeš da čuješ odgovor. Od 10.000 članova SNS u Smederevu, baba Sera je baš morala da postavi Violetu sa falsifikovanom diplomom za direktorku JKP i gle slučajno ženu dugogodišnjeg finansijera Pokreta za Smederevo. E, najjači vic ti je „Kada bi ta zena mogla da se klonira i bude na vise vaznih pozicija u ovom gradu, bilo bi mnogo manje korupcije, a mnogo vise rada i reda.“ Da u pravu si. Jasna bi volela kad bi Violetu mogla da klonira na više važnih funkcija. Tada bi baba Sera mogla da drpiše još više. Ej čoveče, pa ti si još i nabacio Jasnin vokabular kao što je na pr. reč „odjebi“.

  Reply
  • 14. oktobra 2017. at 12:53
   Permalink

   Sreća pa si nas ti ,,BEZINTERESNI,, razotkrio. Da si bar duhovit, pa da me nasmejes. ,,Drpiše,, i ,,baba Sera,, izrazi mnogo govore o tebi. Dovoljno, da ne treba ni pokušavati sa tobom da se polemiše. A vokabular koji sam ,,nabacio,, rekoh, odnosno ispisah mu i svrhu. Ali nema ko da pročita. Preoptimistično je bilo da pomislim da ćeš i shvatiti. Prijatan vikend. Ta ,,nestručna,, će raditi, a ti ćeš se kao i do sada gušiti u svojoj zlobi. Svako dobro Naprednjače.

   Reply
 • 13. oktobra 2017. at 18:00
  Permalink

  Valjda ce malo kao direktorka Zelenila da poshumi i osvezi prostorije Sns… Jos se oseca memla i vlaga od suza doticne koja je ridala zato sto ju je aboliarana dr J.A. naterala da napusti vaskrsli kriminalni pokret za Crnu Travu i uclani se u omrazeni SNS.

  Reply
 • 12. oktobra 2017. at 12:31
  Permalink

  Bravo za SNS još jedan član Pokreta za Smederevo na direktorski funkciji. Bez odgovarajuće diplome i bez minimum 5 godina na rukovodećem položaju.Šta da radimo kad u SNS nema kadrova, a pokret ih pun.

  Reply
 • 12. oktobra 2017. at 08:28
  Permalink

  Gde si Violeta kućo stara? Kako si? Šta radiš?

  Reply
 • 12. oktobra 2017. at 01:09
  Permalink

  Imenovanjem Violete Maksimović za direktora „Zelenila i groblja“ je dokaz da Jasna Avramović suvereno vlada Smederevom. Naprednjaci su izigrani po ko zna koji put i prevareni od vrha SNSa. Džaba koordinatori, džaba apeli građana Smedereva vrhu SNS, džaba sve priče. Jasna je sve bahatija. Violeta Maksimović je Maksina (bivša) žena koji je nekada bio finansijer i jedan od osnivača Jasninog Pokreta za Smederevo. Kada je Jasna postala predsednik Opštine Smederevo 2004., zaposlila je Violetu u opštinsku upravu kao zahvalnost Maksi za štampanje upaljača, hemijski, plakata PZSa. Malo su se Jasna i Maksa zakačili oko podele plena i love posle izbora 2004., ali Violeta Maksimović od tada redovno dobija ekstra pozicije po gradskoj upravi. Važi za desnu ruku Jasne Avramović i počinje da se „razume“ u sve i svašta pa i politiku. Vidim da je u međuvremenu postala i s(t)rukovni menadžer kao i ostali Jasnini kadrovi. Njeno zvanje je skroz sumnjivo i treba ga ispitati. Sramota je više šta se radi u ovom Smederevu. Nepotizam Jasne Avramović je i dalje na delu!

  Reply
  • 13. oktobra 2017. at 12:57
   Permalink

   Gospodine ,,Napredni,,
   Da berem malo poznajete zenu koju ovim putem blatite, bilo bi vas sramota da uopste pomislite da ispisete ove gluposti. Ko god je poznaje, zna kakav je radnik, koliko je posten i odgovoran covek. I da na kakvoj god funkciji se nasla, uvek je svoj posao radila korekrektno i odgovorno. To sto pripada SNS-u (koji da podvucem ni ja ne podrzavam) ne moze, niti treba da umanji njen kvalitet i strucnost. Maliciozni ste i bezobrzani. Kada bi ta zena mogla da se klonira i bude na vise vaznih pozicija u ovom gradu, bilo bi mnogo manje korupcije, a mnogo vise rada i reda. Svi koji mrzite Jasnu i SNS, po inerciji pljujete i ljude koji to ne zasluzuju. Ali, bilo i bice, vase je da pljujete i to isto vetar da nosi. A o kvalitetnim ljudima su dela ta koja ce da pricaju o njima. Pozdravljam vas, ne srdacno, jer takve moralne spodobe koje blate tek da bi blatile se ne pozdravljaju srdacno, nego sa ODJEBI. Bez uzvicnika. Taj uzvicnik ostavljam za sve vas ,,civilizovane,, koji ga koristite da bi vas neko cuo. I moje ODJEBI je prosto, da bi ste me bolje razumeli, posto ne govorimo istim jezikom.

   Reply
 • 11. oktobra 2017. at 23:49
  Permalink

  Taman smo se oslobodili s(t)rukovnog stručnjaka Pece Disića, kad ono opet postavljena strukovna direktorka. Crna Jasna ti ćeš skroz da uništiš ovaj grad. Sve moj do mojega.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *