РАСВЕТЉЕНО ШЕСНАЕСТ КРАЂА, УКРАДЕНЕ СТВАРИ ВРАЋЕНЕ ВЛАСНИЦИМА

Смедеревска полиција је ухапсила С.Ј. (31) из околине Новог Сада који је осумњичен да је пртходна два месеца починио седам крађа у центру града. Према наводима полиције, он се терети да је из неколико продавница и јавних установа, користећи непажњу запослених, украо више мобилних телефона, новчаника и лап-топ, укупне вредности око 150.000 динара. Њему је одређено задржавање, након чега ће бити спроведен Основном тужилаштву у Смедереву.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Смедереву, полиција је поднела кривичну пријаву у редовном поступку против двадесетједногодишњег мушкарца из околине Смедерева, осумњиченог да је, од јула до септембра ове године, извршио девет кривичних дела крађа. Он се терети да је, из помоћних објеката и гаража у девет сеоских домаћинстава, украо више моторних тестера, тримера, прскалица и разног ситног алата, чија се вредност процењује на око 250.000 динара. Полицијски службеници су све украдене предмете нашли и вратили власницима.

Ј.В.

 

One thought on “РАСВЕТЉЕНО ШЕСНАЕСТ КРАЂА, УКРАДЕНЕ СТВАРИ ВРАЋЕНЕ ВЛАСНИЦИМА

  • 29. septembra 2017. at 23:49
    Permalink

    Ovi zajedno ukrali samo 400000 dinara pa uhapšeni. Jasna pokrala milione, desetine miliona, a tužioci ćute ko .ičke. Čuvaju svoje bedne fotelje. Doći će i Jasni i njenim lopužama crni petak, to joj je i vračara najavila.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *