ZA „TV SMEDEREVO“ DVA MILIONA IZ BUDŽETA

Posle 23 godine od osnivanja, i godinu i po dana nakon preregistracije iz javnog u privatno preduzeće, „TV Smederevo“ je potpisala ugovor o projektnom finansiranju sa lokalnom samoupravom, vredan 2 miliona dinara. Za sredstva iz budžeta „TV Smederevo“ je konkurisala projektom „Smederevo danas“ koji treba da obezbedi pravovremeno, istinito i objektivno izveštavanje od javnog interesa o radu i funkcionisanju svih organa javne administracije.
Direktor i glavni i odgovorni urednik Jovica Šešlak navodi da je ovo samo još jedna u nizu potvrda opstanka medija koji je u prethodnom periodu bio suočen sa brojnim poteškoćama, uz napomenu da će se rukovodstvo i zaposleni „TV Smederevo“ potruditi da održe standarde profesionalizma primerene lokalnom mediju sa tradicijom dugom gotovo četvrt veka.
Za projektno finansiranje ove godine rebalansom budžeta grada Smedereva obezbeđeno je ukupno 20 miliona dinara.

J.V.

7 thoughts on “ZA „TV SMEDEREVO“ DVA MILIONA IZ BUDŽETA

 • 18. novembra 2017. at 20:01
  Permalink

  a gde je TV Smederevo?? za šta ste dobili 2 miliona?? to su i moje pare!! samo Kopernikus ima i Jasna po ceo dan, a Šešlak krcka 2 miliona i ćuti!

  Reply
 • 29. septembra 2017. at 14:45
  Permalink

  A gde možemo da vidimo program TV Smederevo?????

  Reply
 • 29. septembra 2017. at 04:38
  Permalink

  Gospodo iz Beograda, kada mislite da skidate Jasnu Avramović sa mesta gradonačelnika? Očekujete da će smederevci sa vremenom da zaborave njene mnogobrojne afere?! Grdno se varate. Samo je Vi štitite i mislite da je nezamenjljiva i da niko drugi nije bolji od nje. Razuveriće Vas narod u suprotno na sledećim lokalnim izborima!

  Reply
 • 28. septembra 2017. at 01:25
  Permalink

  Koliko vidim sa sajta grada TV Kopernikus, ili kako se vec zove nelegalna televizija Jasne Avramovic, iz budzeta grada je dobila 2, 5 miliona dinara. Sve ono sto je Smederevo nekad cinilo prepoznatljivim uz nesebicnu pomoc Jasne Avramovic je ugaseno i devastirano, pocev od radio Smedereva, preko Naseg glasa pa do nase TV Smederevo.
  Koliko sam uspeo da ispratim Seslakove profesionalne aktivnosti ( od radio SD, radio S, Smederevske novine, TV Smederevo ) nikada nije bio slepi poslusnik lokalnih politickih mocnika. Mislim da se gradonacelnici nece svideti programska sema TV Smederevo!

  Reply
 • 27. septembra 2017. at 17:35
  Permalink

  Ajd sad da vidimo koliko će nadalje objektivno da bude, kada vam je jasna dala malčice od budžetske sise ? Na kom kanalu ste i na kojoj kablovskoj? Sada se vidi samo jasnin koppernikus smederevo gde joka i ekipa veličaju grandiozne uspehe naprdnjaka u smederevu i širom sveta. Kome li je jasna podelila ostalih 18 miliona i za kakve „projekte“? Objavite to da malo povraćamo.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *